Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MART Salı 13:59
Advert

Off-Road rüzgârı: Yarışların son etabı Toz Toprak içinde nefes kesti.

Spor Ada Tesisleri’nde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2022 Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası sona erdi. Törende konuşan Başkan Yüce, “İçerisinde bulunduğumuz Spor Ada Otomobil ve Motor Sporları tesisimiz tamamlandığında motor ve otomobil sporları konusunda ülkemizin en modern tesislerinden biri olmaya adaydır. Heyecana ortak olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 12-09-2022 11:21   Güncelleme : 12-09-2022 14:41
Off-Road rüzgârı: Yarışların son etabı Toz Toprak içinde nefes kesti.

Off-Road rüzgârı Toz toprak içinde Sizlere CANLI YAYINDA aktaran, Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin BİRİNCİ, Haber Müdürü Aslı KILIÇ, Müd.Yrd. Muhammed KILIÇ sizler için o anları aktardı.

CANLI YAYIN LİNKLERİ; 

CANLI YAYIN 1;  https://www.fisiltihaberleri.com/video/off-road-ruzgri-yarislarin-son-etabi-nefes-kesiyor-canli-yayin-1-14.html

CANLI YAYIN 2;  https://www.fisiltihaberleri.com/video/off-road-ruzgri-yarislarin-son-etabi-nefes-kesiyor-canli-yayin-2-15.html

CANLI YAYIN 3;  https://www.fisiltihaberleri.com/video/off-road-ruzgri-yarislarin-son-etabi-nefes-kesiyor-canli-yayin-3-16.html

CANLI YAYIN 4;  https://www.fisiltihaberleri.com/video/off-road-ruzgri-yarislarin-son-etabi-nefes-kesiyor-canli-yayin-4-17.html

CANLI YAYIN 5;  https://www.fisiltihaberleri.com/video/off-road-ruzgri-yarislarin-son-etabi-nefes-kesiyor-canli-yayin-5-18.html

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 2022 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışlarında heyecan Spor Ada tesislerinde gerçekleştirilen seyirci etabıyla sona erdi. 30 araç, 60 pilot şampiyonluk için gaza bastı. Sakaryalı yüzlerce sporsever de hafta sonu tatilinde, yarış alanında bu heyecana ortak oldu. 11.00’da start alan yarışları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sporcularla görüştü, tebriklerini paylaştı.

Şampiyonluk kupalarını Başkan Yüce takdim etti

Yarışların sonunda kazananlar kupalarını Başkan Yüce ve protokol üyelerinden aldı. Törene Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç ve çok sayıda izleyici katıldı. Off-Road Türkiye Şampiyonası 5. Ayak yarışları Genel Klasmanda Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel birinciliği, Kenan Özsoy-Harun Değnek ikinciliği, Mustafa Saray-Samet Zurnacı ise üçüncülüğü tamamlandı. Tören sonunda, 54 Otomobil Sporları Kulübü üyeleri ve off-road gönüllüleri desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Spor kenti Sakarya

2022 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları ödül töreninde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’da sporun gelişmesi ve yayılması adına her türlü desteği ve imkânı hemşerilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. 30’a yakın branşta 5000 sporcumuz ile pek çok şampiyonaya damga vurduk. Taekwondo, Atletizm, Karate, Hentbol, Atıcılık, Kürek, Judo, Güreş gibi pek çok branşta sporcularımız harika başarılar elde ediyor. Her birini can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Ulusal ve uluslararası organizasyonların şehri

Sakarya’nın çok sayıda ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, “Ağustos ayında şehrimizde çok önemli bir şampiyonayı gerçekleştirdik. Avrupa’nın en modern ve donanımlı tesisi olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde Bike FEST kapsamında MTB Eliminatör Dünya Kupası gerçekleştirildi. Binlerce kişi bu heyecanı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden ve 110 ülkede yapılan canlı yayından takip etti” dedi.

Ülkemizin en modern tesislerinden biri olmaya aday

Başkan Yüce, “İçerisinde bulunduğumuz Spor Ada Otomobil ve Motor Sporları tesisimiz tam 260 dönüm arazi üzerinde 850 metre drag pisti, 12 bin metrekare karting, süpermoto ve drift pisti, 2000 metre uzunluğunda Off-road ve motokros pisti, servis alanları, tribünler ve sosyal tesis ile tamamlandığında motor ve otomobil sporları konusunda ülkemizin en modern tesislerinden biri olmaya adaydır” diye konuştu.

Eğlence ve adrenalin bir arada

Yarışlarda mücadele eden tüm sporcuları tebrik ederek sözlerini sürdüren Başkan Yüce, “Bu spor gerçekten çok eğlenceli ama bir o kadar da adrenalini yüksek bir spor. Bu sebeple Off-Road’da yarışmaya cesaret eden bütün sporcularımız özel bir tebriği hak ediyor. 2 günlük bir maratonun ardından Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası 5. Ayağını tamamlamış bulunuyoruz. Dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR