Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:32

Ömer Köroğlu, Ensar Köroğlu MEAX Toptan ve Bölge Bayisi Sakarya Sürekçioğlu İşanı'da

MEAX Toptan Bölge Bayiliğini Alan Ömer Köroğlu ve Ensar Köroğlu Kardeşler, Cep Telefonu Aksesuar Toptan ve Perakende Satışı ile Kırılmaz Camdan Tutun Tüm Cep Telefon Modellerinde Telefon Kılıfları başta olmak üzere A'dan Z'ye Çeşidi ile Kavaklar Caddesi Tığcılar Mahallesi Sürekçioğlu İşhanı Kat;1 Zirve Bilgisayar yanı Sakarya adresinde hizmete girdi. İLETİŞİM; Ömer Köroğlu; 0 (541) 447 61 54 Ensar Köroğlu; 0 (539) 628 30 54

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 22-12-2023 13:16   Güncelleme : 22-12-2023 17:04
Ömer Köroğlu, Ensar Köroğlu MEAX Toptan ve Bölge Bayisi Sakarya Sürekçioğlu İşanı'da

HER MARKA VE MODEL ÇEP TELEFONU AKSESUAR , KIRILMAZ CAM  ÇEŞİTLERİ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI. 

Telefon kılıfı toptancısı, Toptan ekran koruyucu, Toptan Redmi Kılıfı, Toptan Redmi Kılıfı. Toptan Telefon kılıfları, Telefon Kapakları, Kulaklık, Ekran Koruyucu ve daha fazlası. Toptan Oppo Kılıfları. Toptan Xiaomi Kılıfları. Toptan iPhone Kılıfları. Toptan Samsung Kılıfları.

A'dan Z'ye Cep Telefonu Kılıfları ile MEAX Toptan Bölge Bayisi HİZMET VERMEYE BAŞLADI...

MEAX Toptan Bölge Bayisi SES SİTEMLERİNDE 1 NUMARA....

MEAX Toptan Bölge Bayisi Ömer Köroğlu'nın Kardeşi Ensar Köroğlu  Cep Telefonu kullanıcılarına tiyolar verdi.

İLETİŞİM; Ömer Köroğlu; 0(541) 447 61 54 Ensar Köroğlu; 0 (539) 628 30 54

  • Cep telefonu aksesuarları, telefonunuzla yapmak istediğiniz tüm aktiviteleri daha kolay ve verimli hale getirmek için tasarlanır. Aksesuar seçiminde dikkat edilmesi gereken konu, ne istediğinizi belirlemek ve ona uygun seçim yapmaktır.
  • Aksesuarlar sadece telefonunuzu daha verimli hale getirmek için değil, korumak içinde kullanılır. Ekran, hoparlör, şarj girişi gibi noktaları doğru aksesuarlarla koruyabilirsiniz. Bu sayede olası kazaların cihazınıza hasar verme riski azalır.
  • Doğru aksesuarı seçerken bütçenizi göz önünde bulundurmalı ve araştırma yapmalısınız. Fakat bilindik markaları tercih etmeniz daha avantajlı olacaktır. Aksesuarla ilgili bir sorun yaşadığınızda servis ağı geniş markalar sorununuzu daha hızlı çözecektir.
  • Son olarak alacağınız aksesuarın cep telefonunuz ile uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bazı markalar sadece kendi işletim sistemleri ve cihaz çıkışları ile uyumlu modellerin çalışmasına izin verir.

Cep telefonu aksesuarları konusunda birkaç tüyo verdiğimize göre sıra geldi tavsiyelerimize.

Kırılmaz cam, cep telefonu ekranını olası kazalara karşı korur.

Akıllı telefonlar geliştikçe zamanla ekranları da daha büyük hale geldi. Dokunmatik ve oldukça teknolojik olan bu ekranlar, düşme veya üzerine bir şey geldiğinde kırılma riski ile karşı karşıya kalıyor. Her ne kadar markalar, cihazların ekranlarını güçlendirse de telefon modelinize uygun bir ekran koruyucu taktırmanız gerekir. Ekran koruyucu, telefon ekranını korurken ekran hassasiyetinden bir şey kaybetmemesini de sağlar. Bu sayede herhangi bir kaza durumunda cihazınızı koruma altına almış olursunuz. Ekran koruyucu alırken telefon marka ve modeline uygun seçim yapmanız gerekir. Ekran koruyucu takmak ise oldukça basittir. Paket üzerindeki talimatları yerine getirerek dakikalar içerisinde takabilirsiniz.

Cep telefonunuz kılıf sayesinde hem şık görünür hem de korunmuş olur.

Ekran koruyucudan sonra en çok tercih edilen aksesuar, telefon kılıflarıdır. Oldukça geniş bir yelpazede sunulan kılıflar, kişiselleştirme seçenekleri sayesinde size özel hala gelir. Farklı renk, tasarım ve modeller için oldukça farklı seçenekler bulabilirsiniz. Kılıf, telefonun hem iç hem dış kısmını korurken sert bir darbe anında telefonunun hasar almasının da önüne geçer. Farklı modeller ve daha fazla bilgi için Birbirinden Güzel ve Kullanışlı Cep Telefonu Kılıfları yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Araç telefon tutucu, cep telefonunuzu sabitleyerek rahat bir kullanım imkanı sunar.

Akıllı telefonlar, hayatın her alanında en büyük yardımcınız konumundadır. Örneğin; GPS özelliği sayesinde yol tarifi alabilir, iş görüşmelerinizi yine yolda gerçekleştirebilirsiniz. Fakat trafikte telefon kullanmak aynı zamanda tehlikelidir. Telefon tutucu modelleri, işte bu tehlikeyi en aza indirmek için tasarlanmıştır. Cep telefonunuzu araç önünde görüş açınızı kısıtlamayacak şekilde sabitlemenizi saplayan bu cihazlar, birçok özelliğe de sahiptir. Manyetik mıknatıs ile sabitleme, 360 derece dönebilme, yatay veya dikey kullanım, şarj edebilme gibi birçok özelliğe sahip modelleri inceleyerek sizin için en uygun modele karar verebilirsiniz.

 

Farklı marka ve modellerde sunulan Bleutooth kulaklıklar, eminiz ki günlük yaşantınızda yeni favoriniz olacak.

Cep telefonundan müzik dinlemek artık bir ritüel haline geldi. Çalışırken, spor yaparken veya manzaranın tadını çıkarırken müziğin kulağınızda olması ayrı bir keyiftir. Bluetooth kulaklık modelleri, bu keyfi kablo derdi olmadan istediğiniz gibi yaşamanızı sağlar. Üstelik kulaklık üzerinden telefon görüşmesi, şarkı değişimi, aramalara cevap vermek gibi işlemler yapabilirsiniz.

 

Her marka ve model cep telefonu için ihtiyacınız olan aksesuarlar   MEAX Toptan ve Bölge Bayisi Sakarya Sürekçioğlu İşanı'da 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR