Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:02

Önce Okul Öncesi Projesi Kapsamında Akyazı'da Geleneksel 2. Okul Öncesi Şenliği Gerçekleştirildi

Sakarya Valiliği himayesinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülmekte olan Önce Okul Öncesi projesi kapsamında farklı ilçelerde belirli aralıklarla düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. Akyazı Kaymakamlığı koordinasyonunda, Akyazı Belediyesinin destekleriyle Akyazı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Önce Okul Öncesi Şenliği programına çok sayıda çocuk ve aile katılım sağladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 02-11-2023 12:11
Önce Okul Öncesi Projesi Kapsamında Akyazı'da Geleneksel 2. Okul Öncesi Şenliği Gerçekleştirildi

Okul öncesi eğitimin kalite ve niteliğinin ve okul öncesi eğitimin önemine dair farkındalığın ve yaygınlaşmanın toplumda artırılması amacına yönelik birçok faaliyetin gerçekleştirildiği proje kapsamında 12 adet atölye etkinliği çocuklarla buluşturuldu.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılına yönelik resim sergisinin de yer aldığı şenliğe; Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe protokolü katılım sağladı.

 

Atölyeleri gezerek çocuklarla etkinliklere katılan İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Önce Okul Öncesi projesinin ilimizde okul öncesi okullaşma oranına olumlu katkılarının olduğunu ifade etti. Şenliğin gerçekleştirilmesindeki desteklerinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a ve atölye etkinliklerinde görev alan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR