Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 10:19

Önder Karan Resmen Arifiye Belediye Başkanı Aday Adayı

Aday adaylığı başvurularının son gününde; Milli Görüş'ün Kurucu Lideri, Eski Başbakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yakın çalışma ekibinde uzun yıllar görev alan, ardından Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Başbakanlık Müşavirliğinde çalışan, son olarak SASKİ’de Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunan Önder Karan Arifiye Belediye Başkanlığı aday adaylığı için dün saat 17.00’de Arifiye İlçe Başkanlığına başvuru dilekçesini sevenleri ile birlikte AK Parti Arifiye yeni ilçe başkanı Veysel Ünlü'ye teslim etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 10:05   Güncelleme : 23-11-2023 10:17
Önder Karan Resmen Arifiye Belediye Başkanı Aday Adayı

Siyasetin yanısıra sporla da yakından ilgili olan ve uzun yıllar Türkiye Wushu Federasyonunda Asbaşkan olarak görev yapan Önder Karan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Bugün burada sizlerin karşısına Belediye Başkanlığı aday adayı olarak çıkmak, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu güzel şehrimizin daha da gelişmesi, yaşanabilir bir yer olması ve her birinizin mutlu bir şekilde hayatını sürdürebilmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım.

Şehrimizin potansiyeline inanıyorum ve birlikte daha büyük hedeflere ulaşabileceğimize güveniyorum. Deneyimim, vizyonum ve sizinle birlikte çözüm odaklı çalışma isteğimle bir araya gelerek, şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için çaba sarf edeceğim.

Toplumsal sorunlara duyarlı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğim. Her birinizi dinleyerek, ihtiyaçlarınıza odaklanarak, ortak akıl ve dayanışma içinde şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için çalışacağım.

Siz değerli hemşehrilerimle birlikte, bu şehri daha da ileriye taşımak, sorunları birlikte çözmek ve herkesin daha iyi bir yaşam sürdüğü bir şehir inşa etmek için buradayım. Desteklerinizi bekliyor, birlikte daha güzel günler görmeyi umut ediyorum.

Teşekkür ederim.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR