Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:12

ORGANİZASYONLARIN EN DİKKAT ÇEKEN KIRMIZI HALI SUNUCUSU ÜNLÜ YAŞAM KOÇU, İŞ KADINI İLKNUR ÖZKUŞ OLDU

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu yaptığı Organizasyonlarda yılın en başarılı kırmızı halı sununcusu olarak ödül alan İlknur ÖZKUŞ kırmızı halının en çok aranan ismi oldu . Ünlü yaşam koçu ve girişimci İş kadını ÖZKUŞ yapmış olduğu kırmızı halı röportajları ile Medya dünyasın da Büyük yankı uyandırdı .

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-12-2022 08:33   Güncelleme : 27-12-2022 08:49
ORGANİZASYONLARIN EN DİKKAT ÇEKEN KIRMIZI HALI SUNUCUSU ÜNLÜ YAŞAM KOÇU, İŞ KADINI İLKNUR ÖZKUŞ OLDU

Sağlıklı beslenme danışmanı ve profesyonel yaşam koçu olan ilknur ÖZKUŞ 9 yıllık meslek hayatında kazanmış olduğu başarıyı medya dünyasında da devam sürdürmeye devam ediyor . İlkkez Enes Furkan bilgiçli organizasyonlarından sonucu olarak görüntülediğimiz özkuş İlk kez yapmış olmasına rağmen Her tarzlarda büyük etki ve başarı yakaladı . Bu Başarıdan sonra da Legend FASHİON nın düzenlediği ve  Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen organizasyonda yine basın panosu önünde yer aldı . 

“ Daha önce iki yıl kendi programımı ait bir sunucu geçmişim olmasına rağmen kırmızı halıda ilk kez yer aldım ve bunun rahatlığı ile yakalamış olduğum  olduğum başarı tabii ki de beni mutlu etti . Benim bu yönümü ilkkez keşfeden  ünlü organizatör be iş adamı  Enes Furkan bilgiçli’ ye de bana güvenip organizasyon. Röportajlarını emanet ettiği için de tabiki kendisine  teşekkürler borçluyum . Bu kulvarda gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyor . Şu an ve tabii ki görmüş olduğun bu ilgiden dolayı çok mutluyum , İnşallah yeni projelerde beraber olmaya devam edeceğiz “  diyerek iddiasını da ortaya koydu . 

Başarılı sunumu ile katılmış olduğu organizasyonlarda yapmış olduğu neşeli ve samimi röportajlarla tüm beğenileri  üzerinde topladı . Bir Çok Ünlü ismin  katıldı organizasyon adam resimli olan ÖZKUŞ  Ocak ayında ilk sayısını çıkaracak olan X TURKEY magazin dergisinin de haber koordinatörü olarak artık medya de dünyasında ben de varım dedi …

Fısıltı Haberleri Semra TEKİN Fotoğraflar; Abdullah BOZKURT, 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR