Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:06

OSMAN ÇELİK: ŞİMDİ ÇOK ÇALIŞMA VAKTİ

SERDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞ’NA SEÇİLEN CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OSMAN ÇELİK VATANDAŞLARA SESLENEREK TEŞEKKÜR ETTİ. Osman Çelik hemşehricilik vurgusunun yanı sıra dostluk ve kardeşlik mesajları verdiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2024 17:59
OSMAN ÇELİK: ŞİMDİ ÇOK ÇALIŞMA VAKTİ

Kıymetli Serdivanlılar,

Serdivan’ın bir evladı ve kardeşiniz olarak bizi bağrınıza bastığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimin kazananı Serdivan oldu. Sizler oldunuz. Seviyeli bir rekabet içerisinde bu yarışı tamamladık. Aday olan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Gerçekten demokrasiye uygun, olgun ve nezaketi asla bırakmayarak bu yarışı bitirdik.

Aday olan dostlarımızla dün rakiptik, bugün rekabetimiz geride kaldı.

Şimdi dostluğumuzun tüm güzelliklerini birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bizler dostuz. Rekabet ayrıdır, dostluğumuz bakidir. Kederimizi de neşemizi de birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Çünkü hepimiz Serdivanlıyız. Hepimiz daha güzel bir Serdivan hayaliyle bu yarışa çıktık. Vatandaşlarımız da bu heyecanlı ama bir o kadar keyifli yarışın sonunda sorumluluğu bizlere verdi.

 

Kıymetli Serdivanlılar

Adaylık sürecinden itibaren çok yoğun çalıştık. Her gün sizlere misafir olduk. Sizler de kapınızı, evinizi, sofranızı açtınız. Sıcak bir çayla içimizi, sohbetinizle gönlümüzü ısıttınız.

Hepinize tek tek teşekkür ederim. Bu süreçte bir teşekkürü de eşim Nilgün’e etmek istiyorum. Ben sahadayken evlatlarımızla o ilgilendi. Eksikliğimi asla hissettirmedi. O kadar özveri gösterdi ki hem onlarla ilgilendi hem de programlarda hemen yanımda oldu, bana güç verdi.

 

Bu görevi, sorumluluğu omuzlarımıza yükleyen değerli hemşehrilerim;

 

Ben ve ekibim Sorumluğumuzun farkındayız. Sizlerin verdiği mesajları en ince ayrıntısına kadar okuyoruz ve anlıyoruz. Bu mesajlar bizim yol haritamızı belirleyecek. Sonra değil hemen şimdi başlayacağız. Kendimizi sizlerin verdiği mesajlara göre yönlendireceğiz, yenileyeceğiz. Oy versin vermesin biz buna asla bakmadık, bakmayacağız. Biz; “Odağımız insan sevdamız Serdivan” derken bunu öylesine söylemedik. Oyun geldiği yere değil; insanın olduğu her yere hizmet götürmek için tüm gücümüzle, belediyemizin tüm imkanlarıyla çalışacağız.

Sizi, güveninizi haklı çıkarmak için söz veriyoruz! Çok çalışacağız ve her zaman şeffaf olacağız. Kapımız ardına kadar açık olacak. Ne zaman isterseniz bize, ekibimize ulaşabileceksiniz. Çünkü makamlarda oturmayacağız. Ben ve ekibim göreve başlar başlamaz, sokaklarda, yanınızda olacağız. Dokunulsun istiyoruz. Sorunlara da o sorunları çözecek olan bizlere de vatandaşlarımız dokunabilsin istiyoruz.

 

Siz varsanız biz varız. Siz mutlu olursanız biz mutlu oluruz. Çocuklarımız gülerse bizim de yüzümüz güler. Onların yüzünü güldürmek için de çok ama çok çalışacağız. Ekibim ve ben hazırız. Projelerimiz hazır. Sizlere 34 projenin sözünü verdik. Ayakları yere basan 34 proje ile kazanan çocuklarımız, geleceğimiz, Serdivan olacak. Siz de hazırsanız yeni bir Serdivan için yola çıkıyoruz. Gençliğimizin heyecanıyla ben ve ekibim sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.

 

Bu vesileyle bir teşekkürü de heyecanımıza ortak olan dava arkadaşlarımıza etmek istiyorum.

Cumhur İttifakı olarak kimseyi kırmadan, incitmeden, görüşü, partisi ne olursa olsun kimseyi ayrıştırmadan, bu öteki diğeri beriki demeden herkesi kucaklayarak çalıştık.

Benimle beraber sokak sokak, kapı kapı gezen dostlarıma, dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu başarı, sizlerin teveccühünüz hepimize en güzel hediye oldu.

Bu vazife için çok çalıştık, çok koştuk. Sorumluluğu, emaneti bizlere teslim ederek güveninizi gösterdiniz. Biz güveninize layık olmak için var gücümüzle tüm ekibimizle çalışacağız.

Sevgili Genç kardeşlerim.

Sizlere de güveniniz, desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Sizler gibi genç bir birey olarak, arkadaşınız olarak bizim de içimiz kıpır kıpır. Gençlerimizle o kadar güzel diyaloglar kurduk ki! Birçok projemizin aslında mimarı da bu diyaloglarımızda bizlere önerilerde bulunan sizlersiniz. Hepinize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her şeyi açık açık konuşurken en güzel projelerimizi de birlikte olgunlaştırmış olduk. İyi ki varsınız. İyi ki bizimle berabersiniz. İşimiz daha bitmedi. Şimdi bu projeleri birlikte hayata geçireceğiz. 7/24 hayat dolu bir Serdivan’da kültürden sanata, spordan eğitime aradığınız, istediğiniz her şey olacak. Size söz veriyoruz. Sesiniz sesimiz sözünüz sözümüz olacak.

 

Serdivan hepimizin sevdası.

Bu sevdaya birlikte EVET dedik.

Herkese, tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Söz veriyoruz sevginize layık olmak için çok ama çok çalışacağız.

Hepinizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.

Teşekkürler Serdivan!

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR