Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 03:48

ÖZCAN ŞİMŞEK’TEN ARDAHAN VALİSİ HAYRETTİN ÇİÇEK’E ZİYARET

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Yapay Zekâ Fikir Akademisi (YAFA) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şimşek’i makamında kabul etti

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-11-2023 09:50
ÖZCAN ŞİMŞEK’TEN ARDAHAN VALİSİ HAYRETTİN ÇİÇEK’E ZİYARET

YAFA ile birlikte SÖZ MEDYA Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Özcan Şimşek, valilik makamında gerçekleşen görüşmede Vali Hayrettin Çiçek’e çalışmalarında başarılar dileyerek Ardahan’ın evladı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğunu  belirtti. 

Görüşmede, Ardahan Valiliği ile Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nın ortak yürüttüğü proje kapsamında Türkiye’nin önemli tur operatörlerinin temsilcilerinin geçtiğimiz günlerde Ardahan’a yaptığı ziyaret ile ilgili olarak 
Özcan Şimşek, Ardahan’ın eşsiz turizm potansiyelini değerlendirmek amacıyla yürütülen çalışmalardan dolayı Vali Çiçek’e teşekkürlerini iletti.  

Özcan Şimşek ayrıca, Yapay Zekayla çocukların hangi spor branşına yatkın oldukları belirleneceği Yapay Zekâ Fikir Akademisi (YAFA) hakkında Vali Çiçek’e bilgi verdi.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, YAFA Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şimşek’e çalışmalarında başarılar diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR