Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:12

Ozi son yayınladığı şarkılarıyla dikkat çekiyor!

İstanbul’da doğan Ozi'nin müzik zevki, yaşantısı ve çevresi tarafından şekillendirildi. Güçlü bir lirik akış ve dinamik kafiye teknikleri ile Ozi, güçlü bir çok yönlü dinleme deneyimi yaratıyor. Ebeveynlerinin yerli doğu müziğinden, çevresi'nin hikaye anlatımından, Aşıl'ın sesinden ve ritminden etkilenen Ozi, sonik imzasını oluşturacak şekilde şekillenir.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 30-12-2022 14:56
Ozi son yayınladığı şarkılarıyla dikkat çekiyor!

 Herhangi bir kalabalığı harekete geçirebilecek, düşündürücü kelime oyunları ve kafiye şemaları ile donatılmış olan Ozi, 2019 yılında ilk profesyonel kayıtlarını Heybeat Music çatısı altında alır ve 2022 yılında tekrardan revize ederek 2022 yılını büyüleyen “Yangın Yeri” - “Yolum Yok” - “Terslik Var” ve “Er Ya Da Geç” single'larını yayınlıyor. Ozi, kendisini ve çevresini müzikal olarak özetlemeye devam ederken, günümüzün en saygın söz yazarları tarafından bile dokunulmamış sınırlara ulaşıyor.

          Dijital platformlarda kısa bir sürede çok sayıda dinlenen Ozi, çalışmalarını Heybeat Music çatısı altında çıkartmaya devam etmektedir.Başarıyı yakalamış Azap HG ve başarıyı yakalamaya çalışan kendini sürekli geliştirmeye çalışan Ozi, popüler kültürün sanata dayalı değilde daha çok para, kadın, arabaya dayalı olan müzikleri dinlemesi ve bunu benimsemesi ve sanata dayalı sözler yazan müzikler yapan kişilerede gereksiz ve uygunsuz sözler ile tepki vermelerinden çok rahatsızlık duymuştur ve bu konuyu ele alarak “Er Ya Da Geç” isimli şarkıyı yazmıştır.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR