Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 02:23

PAKSAN iftar yemeği verdi

PAKSAN, Ramazan Ay’ı münasebetiyle fabrika personeli başta olmak üzere müşteri ve özel davetlilere iftar programı düzenledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-04-2023 17:02
PAKSAN iftar yemeği verdi

Paksan Paketlenmiş Kireç Sanayi Anonim Şirketi; Ramazan bereketini paylaşmak üzere Reisoğlu Tesisleri’nde müşteri, fabrika personeli ve özel davetli olmak üzere İftar verdi. İftar öncesi yapılan Kur-an tilaveti hoş bir manevi hava oluşturdu.

 

Fabrika yönetimi ve personelin katılımı ile gerçekleşen iftarda Sakarya İl eski Müftüsü Hasan Başiş dua yaptırdı. PAKSAN Kireç Fabrikası Satış ve Pazarlama Müdürü Nevzat Özdemir, iftar duası ardından yaptığı konuşmasında; “6 Şubat tarihinde 11 ilimizde meydana gelen asrın en büyük deprem felaketinde 50 binden fazla insanımızı kaybettik. Unutulması zor bir acıyı ülke olarak hep birlikte yaşadık. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin öne çıktığı bu ayda acımız bir nebzede olsa hafiflemiştir. Pandemi ile başlayan Rus-Ukrayna savaşı ile devam eden ekonomik sıkıntılara rağmen, Paksan’a verdiğiniz desteği asla göz ardı edemeyiz. 50 yılı aşkın bir süredir üreten, kalite ve müşteri memnuniyetine önem veren Paksan, sizlere nice yıllar daha birlikte olmayı hedeflemektedir. Kadir gecesini, Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şimdiden tebrik ediyoruz. İftar sofralarımızın etrafında inşa edilen manevi köprülerle, kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umutlar hâkim olsun” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR