Fısıltı HABERLERİ
HV
25 NİSAN Perşembe 21:07

PATİ PERİ Elif Büşra KELAĞALAR Pet Kuaför & Pet Market Sakarya'da

PATİ PERİ Sahibi Veteriner Sağlık Teknikeri Elif Büşra Kelağalar Yahyalar Ankara Cad. No:77 54100 Adapazarı Sakarya Adresinde Pet Market, Kedi, Köpek, Mama çeşitleri, Balık Kuş Ürünleri, Aksesuar, Butik, Pet Kuaför, Kedi ve Köpeklerde Makine Traşı, Banyo ve Kıtık Açma İşlemleri, Tırnak Kesimi ile hizmete girmiştir.

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 21-11-2022 11:52   Güncelleme : 21-11-2022 13:25
PATİ PERİ Elif Büşra KELAĞALAR Pet Kuaför & Pet Market Sakarya'da

PET MARKET

Pet shop ürünleri Juen Pet Market'te! Kedi maması, köpek maması, kuş, balık, tüm petshop malzemeleri ile en sevilen ürünler ve markalar burada.

Kedi ürünleri arasında patili dostunuz için özel olarak üretilen eşyalara göz atabilirsiniz. Bunlar; kum, oyuncak, mama ya da tasma gibi ürünler .

Dostlarınızın Sağlığı İçin Buradayız! Kuş yeminden bakım ürünlerine kadar her türlü pet bakım ürünleri ihtiyacınız için PATİ PERİ Sizlerin Hizmetinde.

 

PET KUAÖFÖR

Kuaför Hizmetleri

Kliniğimizde nazik ve hijyenik kurallardan ödün verilmeden kuaför hizmeti verilir. Adıapazarı Sakarya'da minik dostlarımıza kuaför hizmetlerimiz yalnızca tıraş ve banyo olmayıp aynı zamanda İlaçlı Banyo, Anal Kese Temizliği, Tırnak Kesimi yapılmaktadır.

Traş esnasında Evcil hayvanlarınızda gözden kaçırabileceğiniz ektoparazitlerin kontrolü sağlanmaktadır ve aynı zamandan köpek ve kedilerde başlangıç aşamasında gözden kaçabilen mantar ve uyuz gibi cilt hastalıklarının kontrol edilmesi oluşabilecek hastalıkların erken teşhis ve tedavisi yönünden hayvanınıza ve tarafınıza refah ve huzur sağlayacaktır.



Kedi ve Köpeklerinizin kuaför hizmetlerinde kullanılan tüm ürünlerimiz Türk Standartları Enstitüsü tarafından onaylanmış ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış ürünlerdir. Kullandığımız şampuan ve sabunlar antiseptik özelliğe sahip olup herhangi bir cilt tahrişi veya alerjisi oluşturmamaktadır. Tıraş esnasında kullanılan tıraş makinası, makas, fırça vb. malzemeler her tıraş sonrası sterilize edilmektedir.

Pet kuaför hizmetimizden faydalanmak için randevu almanız gerekmektedir

 

PATİ PERİ

İRTİBAT TEL;  0(530) 856 12 99

Elif Büşra Kelağalar / Veteriner Teknikeri
Pati Peri Pet Kuaför& Pet Market

İşletmemizde Anestezisiz kedi traşı, köpeklerde makine ve makas traşı, Banyo ve hijyen traşı, tırnak kesimi , göz ve kulak temizliği yapılmaktadır. kedi ve köpek kıyafetleri, aksesuarları oyuncakları mevcut. Patili dostunuzun ihtiyacı olan kuru mamalar ödül mamaları ve daha fazlası..

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR