Fısıltı HABERLERİ
HV
18 NİSAN Perşembe 14:06

Pazaryeri ilçesine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılacak olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun müjdesi AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’dan geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-11-2022 11:21   Güncelleme : 29-12-2022 21:33
Pazaryeri ilçesine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Bilecik’e yatırımları devam ediyor diyen Milletvekili Yağcı, Pazaryeri ilçesine yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun ödeneğinin geldiğini belirterek Pazaryeri ilçesine hayırlı olsun ifadesinde bulundu.

handikap giriş

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun 2023 yılı Mayıs ayında hizmete açılacağını belirten Milletvekili Yağcı, Bilecik’e ve Pazaryeri ilçesine desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Gençlik ve Spor Bakanlığının İlçede devam eden projeleri hakkında açıklama yaptı. Tekin; Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yanı sıra Pazaryeri ilçesinde kapalı spor salonu, kapalı halı saha, kadın ve genç spor merkezi, fitness salonu, 2 basket bol sahası, 2 voleybol sahası yapımı ve mevcut yüzme havuzunun yenilenme çalışmalarının da başlayacağını söyledi.

Başkan Tekin yapımına başlanılacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Pazaryeri ilçesine kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a, Pazaryeri ilçesinde desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR