Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 07:45

Pazaryeri’nde '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Milletvekili Subaşı’nın katılımıyla gerçekleşti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ilçe halkıyla bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2022 10:15
Pazaryeri’nde '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Milletvekili Subaşı’nın katılımıyla gerçekleşti

Pazaryeri ilçesinde Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in konuğu olan Milletvekili Subaşı Pazaryeri Belediyesinin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında Başkan Tekin’den bilgiler aldı.

Partililer ile Pazaryeri Belediyesinde partinin ilçedeki çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Şubaşı İlçe Kaymakamı Ferhat Altay’ı makamında ziyaret edip Kaymakam Altay’dan ilçe hakkında bilgiler aldı.

6 bin nüfuslu Pazaryeri ilçesinin tek kadın istihdamına yönelik kurulan ve çalışanlarının hepsinin kadınlardan oluşan Sürek Tekstil firmasını ziyaret Milletvekili Subaşı ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kadın çalışanlar ile sohbet edip çalışan kadınlardan taleplerini dinledi.

Pazaryeri İlçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla Küçükelmalı Tabiat Parkında buluşan Milletvekili Subaşı muhtarlar ile köylerinde ve mahallerindeki taleplerini dinledi. Pazaryeri ilçesinde ilçe esnafını da ziyaret eden Milletvekili Subaşı esnafın sorunlarını dinledi.

Milletvekili Subaşı Pazaryeri ilçesini ziyareti kapsamında “"Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' çerçevesinde Pazaryeri hemşehrilerimizle sohbet etmeye, istişare etmeye ve değerli fikirlerinizi öğrenmeye geldik. Pazaryeri ilçemizi yakından tanıma fırsatı bulduk.  Misafirperverliği için Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, İlçe Kaymakamımız Ferhat Altay ve Pazaryerili hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise “Şehir buluşmaları çerçevesinde ilçemizi ziyaret eden değerli Balıkesir milletvekilimiz Yavuz subaşı ‘yıla birlikte ilçe buluşması da verimli bir gün geçirdik. Kadın kollarımız belediye ve İl genel meclis üyelerimiz ile birlikte Muhtarlarımız, tekstilde çalışan kadınlarımız, esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Çözümü noktasında milletvekilimiz notlarını aldı ve konuların muhataplarına ileteceğini söyledi. Ziyaretlerinden ve ilçemize desteklerinden dolayı kıymetli milletvekilimiz Sayın Yavuz Subaşı’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Pazaryeri ilçesinde düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programına AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Bilecik Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Kurt, İl Koordinatörü Nurkan Kahraman, İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Emral, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Ünal, Selami Özdil, Erkan Karakaş ve AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat vatandaş ile buluştu.

Sedat CEYLAN / BİLECİK

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR