Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:20

Peynirci Emrullah’ın personelinden KIZILAY kan bağışına destek

Kızılay'daki kan stokunun azalması ve 'Kan Bağışı Hayat Kurtarır' sloganıyla yola çıkan Sakarya'nın önde gelen firmalarından Peynirci Emrullah’ın tüm personeli, Kan Bağışında bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 14:05
Peynirci Emrullah’ın personelinden KIZILAY kan bağışına destek

Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle İftar ve Teravih sonrası 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir araya gelen Peynirci Emrullah personeli, burada bulunan Kızılay akan Toplama Merkezinde gerekli tetkiklerin ardından topluca Kan Bağışı gerçekleştirdi.

Kampanyaya ilişkin duygularını dile getiren Peynirci Emrullah firma sahibi Emrullah Coşkun; "Biz Peynirci Emrullah firması olarak bu mübarek Ramazan ayı ve yaklaşan Bayram öncesi kan stokların azaldığı ülkemizde, tüm personellerimiz ile birlikte Kızılay'ımıza kan vererek, katkı sağlamak istedik. Kan Bağışı Hayat Kurtarır, tüm personelimize çok teşekkür ederim" dedi.

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç ise kan bağışına destek veren Peynirci Emrullah’ın tüm personeline teşekkür ederek; “ Örnek duyarlılığından dolayı katkı veren Peynirci Emrullah personelini tebrik ederiz" dedi

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR