Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 20:32

RS Otomotiv Grubu’nun Teknofest’te Yeni Durağı İzmir!

Otomotiv dünyasına kazandırdığı yeni nesil çözümlerle fark yaratan RS Otomotiv Grubu, İstanbul ve Ankara’nın ardından şimdi de İzmirli teknoloji tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 27 Eylül- 1 Ekim 2023 tarihleri arasında, İzmir Çiğli Havalimanı’nda gerçekleşecek olan etkinliğe RS Otomotiv Grubu; RS Servis, RS Oto Ekspertiz, RS Boyasız Onarım, OtoKonfor, Garantili Oto Servis, Met Teknik ve Tur Assist markalarıyla katılım sağlayacak.

gundem
Giriş Tarihi : 27-09-2023 12:15   Güncelleme : 27-09-2023 13:15
RS Otomotiv Grubu’nun  Teknofest’te Yeni Durağı İzmir!

Türkiye’nin en köklü otomotiv şirketlerinden RS Otomotiv Grubu, teknoloji alanında yenilikleriyle adından söz ettiren profesyonelleri buluşturacak Teknofest İzmir’de İzmirli tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir Çiğli Havalimanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte RS Otomotiv Grubu; RS Servis, RS Oto Ekspertiz, RS Boyasız Onarım, OtoKonfor, Garantili Oto Servis, Met Teknik ve Tur Assist markalarıyla katılım gösterecek.

14 yılda 3 milyondan fazla araca hizmet veren ve 40 yıllık bilgi birikimini sektöre kazandıran RS Otomotiv Grubu, teknoloji meraklılarının yoğun ilgiyle karşılayacağı Teknofest’te, E-9 numaralı alanda tüm satış sonrası hizmetlerini ve yenilikçi teknoloji çözümlerini tüketiciyle buluşturacak. Otomobil meraklıları, şirket grubunun heyecan verici hizmetlerini yerinde incelerken, Car Mechanic Simulator’ü VR teknolojisiyle deneyimleme fırsatı da bulacak.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR