Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:55

Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayını Duyurdu..!

Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayı ; Aytaç Çakıroğlu olmuştur.

gundem
Giriş Tarihi : 15-02-2024 23:57
Saadet Partisi Adapazarı Belediye Başkan Adayını Duyurdu..!

Sayın İl Başkanım,

Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayım,

Sayın İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz,

Sayın basın Mensuplarımız,

Adapazarı İlçemizin Belediye Başkan Aday açıklama Toplantısına hoş geldiniz. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

31 Mart’ta ülkemizde, Adapazarı’mızın da kaderini etkileyecek olan Mahalli idareler seçimleri gerçekleşecektir. Öncelikle bu seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçimde; meşakkatli, ama şerefli bir vazifeyi omuzuma yüklenmiş bulunmaktayım. Bu göreve, beni layık görmeniz ve bana güvenmeniz benim için bütün makamlardan daha önemli ve daha değerlidir.

Bu vesile ile başta Genel merkezimize ve İl başkanım olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Biz Adapazarı’mızın problem ve çözümlerini en iyi şekilde bilen bir teşkilatız. Bizim gücümüz teşkilatlarımızdır. Teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi heyecanlı, dinamik ve hazırdır.

“Seçime kadar bütün gücümüzle çalışacağız. Gidilmedik mahalle, girilmedik sokak, çalınmamış kapı bırakmayacağız. Herkesin elini sıkacağız, herkesin sözünü dinleyecek, fikrini ve önerisini dikkate alacağız. İnşallah ilçemizin ve siz değerli halkımızın layık olduğu bu hizmetleri yapmak için, Allah’ın takdiri ve Değerli Adapazarılı hemşerilerimizin desteğiyle seçimi kazanacağız ve ilçemizi layık olduğu yere, hep birlikte taşıyacağız. Bunu yapacak bilgimiz de heyecanımız da var. Enerjimiz de var! İnancımız da var.”

 

Yaşanabilir bir Adapazarı’ nın Mümkün olduğunu göstermek için el ele hep birlikte çalışmak üzere herkesi mücadelemize destek vermeye davet ediyorum.

İlçemizde ve Şehrimizde; insanca yaşamı hep birlikte kurmak dileğiyle sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

 

SAADET PARTİSİ ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI;

 AYTAÇ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

 

1980 Yılında Adapazarı ilçesinde doğdu.

İlkokulu Ahmet Akkoç ilköğretim okulunda okudu.Ortaokulu Dr. Nuri Bayar ‘da okuduktan sonra Lise öğrenimini Anadolu Teknik Lisesi Makine Bölümünde tamamladı.

12 yıl süreyle Özel Sektörde Otomotiv alanında çalışmıştır. 8 yıldır Kamu çalışanı olarak görev yapmaktadır.

Saadet Partisinde çeşitli görevlerde yer alarak sırasıyla; Adapazarı ilçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Mahalli İdareler Birim Başkanlığı, Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Adapazarı İlçe Müfettişliği, İl Seçim işleri Başkan Yardımcılığı, İl Teşkilat Başkan Yardımcılığı, İl Planlama Birim Başkanlığı ve Son olarak ta Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak görev yapmıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

Abdullah BİRİNCİAbdullah BİRİNCİ

YORUMLAR