Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 08:28

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı’ndan Siyonist İsrail’e Tepki…!

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Aytaç ÇAKIROĞLU, Siyonist İsrail’in Gazze’ye yaptığı insanlık dışı saldırılarına karşı basın açıklaması yayınladı.

gundem
Giriş Tarihi : 18-10-2023 08:01   Güncelleme : 18-10-2023 11:34
Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı’ndan Siyonist İsrail’e Tepki…!

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Aytaç ÇAKIROĞLU, Siyonist İsrail’in Gazze’ye yaptığı insanlık dışı saldırılarına karşı basın açıklaması yayınladı.

            İsrail; hiçbir kutsala saygı göstermeyen, hukuka riayet etmeyen, gözü dönmüş terörist bir yapıdır" dedi.

            Çakıroğlu yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

            " Filistin meselesi hem İslam âleminin hem de bütün insanlığın kanayan yarasıdır. İsrail 1948’den itibaren topraklarını sürekli genişletti. Filistinlilerin evlerine, köylerine el koyup dünyanın çeşitli yerlerinden getirttiği Yahudi göçmenlere yeni yerleşimler açtı. Böylece Filistinliler kendi vatanlarında önce azınlık durumuna düşürüldü, daha sonra ise vatanlarını kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kaldı. Yetmedi, Kudüs’ü ebedi başkent ilan etti.

Yıllardır tüm dünyanın gözü önünde öldürülen, zulme uğrayan ve esir edilen Filistin halkı, Aksa Tufanı ile meşru müdafaa hakkını kullanmıştır.

            İsrail güvenlik güçleri, sivil protesto yürüyüşlerine katılan kişilerin bile üzerine ateş açıyor. Kadın, yaşlı, çocuk demeden her yıl yüzlerce, hatta binlerce masumu öldürüyor. Çocukları ve kundaktaki emzikli bebekleri katlediyor; okulları, camileri ve yaralı taşıyan ambulansları dahi bombalıyor!

            İşgalci İsrail'in masum ve yaralı Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların kaldığı Gazze Şeridi'ndeki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği alçakça hava saldırısı bir kez daha gösterdi ki karşımızda gözü dönmüş alçak bir terör örgütü var. Bu Siyonist terör örgütüne karşı başta Türkiye olmak üzere tüm İslam Ülkeleri derhal müdahale etmelidir. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Biz Milli Görüşçüler ve Saadet Partisi olarak, elimizle düzeltebileceğimiz şeyler için değil elimizi, hatta tüm gövdemizi bu taşın altına koymakta kararlıyız. Her yerde, her zaman, her şart altında Kudüs’ün ve Filistin’in özgürlüğünü haykırmaya devam edeceğiz. Zulme göz yumanlara karşı özgür Filistin’i hep birlikte savunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, en yakın zamanda Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı zulüm ve acıların dindiğini, bölgede kalıcı barışın sağlandığını, bağımsız özgür Filistin’e kavuştuğumuzu görmek duasıyla saygılar sunuyorum"

Abdullah BİRİNCİAbdullah BİRİNCİ

YORUMLAR