Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:04

SAADET SÖĞÜTLÜ’DEN MAHALLE TARAMASI… “BÖLGE HALKIMIZ MAĞDURİYET YAŞATMASIN…”

Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan ilçesinde hizmet veren belediye yönetimine yüklendi. “Hizmete başlanıyor ama, devamı gelmiyor.” diyerek basına yazılı açıklama yapan Saadet Partisi Söğütlü İlçe Başkanı Özdemir Özcan, Fındıklı Mahallesi'nde yaşanan yol bozukluğu sorununa dikkat çekerek, bu yolu kullanan vatandaşlar için, yolda meydana gelen bozuklukların giderilmesi adına yola asfalt dökülmesini talep etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-08-2023 11:29
SAADET SÖĞÜTLÜ’DEN MAHALLE TARAMASI…  “BÖLGE HALKIMIZ MAĞDURİYET YAŞATMASIN…”

Yola bir ay önce gerekli malzemelerin atılmasına rağmen hala asfalt yapılmadığına dikkat çeken Özcan, Akçakamış ile Fındıklı arasında bulunan bu yol için belediye tarafından gerekli adımlar atılmamış durumda olduğunu iddia etti.  Konuyla ilgili sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşım yapan Başkan Özdemir Özcan'a göre, Fındıklı Mahallesi ile Akçakamış arasında bulunan yolun bakımını yapmak istemeyen belediye, vatandaşların kullandığı bu yolun kendilerine ait olmadığı iddiasını ileri sürdü.

Özcan, ayrıca Fındıklı Mahallesi'nin köprü inşaatını da ziyaret ettiğinde, köprünün hala tamamlanmadığını ve özellikle Fındıklı tarafında kalıp çalışmasının yapılmadığını belirtti. Yağışlı dönemin başlamasıyla su seviyesinin yükselmesinin köprü inşaatını olumsuz etkileyeceğini ifade etti. Ayrıca köprü inşaatını yürüten firma sahibinin de ödemesini alamadığı ve bu nedenle işi sürdüremediği bilgisini paylaştı.

Bu durumun bölge halkını mağdur ettiğini ve köprü yapımının uzayabileceğini iddia eden Özcan, bölge halkının bu konu nedeniyle mağduriyet yaşadığını öne sürerek, eksiklerin bir an önce tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR