Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 08:41
1 Advert

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YAKIN SAVUNMA VE ÇAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ ÖĞRETİLECEK.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, AKSAÇLILAR Derneği ve Çağrı Spor Kulübü iş birliği ile sağlık çalışanlarına yönelik olarak “YAKIN SAVUNMA VE ÇAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ İLE ŞİDDETİN ÖNLEMESİ” projesi hayata geçiriliyor.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-10-2022 10:48
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YAKIN SAVUNMA VE ÇAYDIRICI SAVUNMA TEKNİKLERİ ÖĞRETİLECEK.

2021 yılında kurulan AKSAÇLILAR Derneği, kuruluşundan bu yana geçen kısa süre içinde, ortaya koyduğu etkinlikler ile, kısa zamandan adından söz ettirmeyi başardı. 

AKSAÇLILAR Derneği Başkanı ve aynı zamanda, çeyrek asırdan fazla bir süredir, İzmir’de faaliyet gösteren ve İzmir’in en köklü savunma sanatları merkezlerinin biri olan Çağrı Spor Kulübü'nün de başkanlığını yürüten Milli Antrenör- Milli Hakem Ahmet BEREKET, proje ile ilgili yaptığı açıklamada;


“AKSAÇLILAR Derneğimizin ilgili tüzük maddelerine istinaden, özellikle son günlerde, sağlık çalışanlarımıza yönelik olarak artarak devam eden şiddet olaylarına, gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmiş olmasın. 

Toplumsal bir sorun haline gelen sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin önlenmesi konusunda, bizde üstümüze düşeni yapabilme adına, zaten 2 yıldır şiddet mağduru kadın ve çocuklara yönelik olarak kulüp başkanlığını yürüttüğüm Çağrı Spor Merkezi'nde devam eden kurslara ilave olarak, şimdi de, sağlık çalışanlarımıza yönelik olarak, yapmak istediğimiz çalışmayı İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüz onayına sunduk. 

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüz, projemizi uygun bularak onayladı.  

Projemiz, bir yıl sürecek ve tamamen ÜCRETSİZ olarak devam edecek. Yine proje kapsamında, katılımcı kursiyerlerin kayıtları onaylandıktan sonra, ders malzemesi olarak kullanılacak olan ekipmanlar kursiyerlere proje kapsamında, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'nce ücretsiz olarak verilecek. 

Bu proje ile amacımız sağlık çalışanlarımızın karşılaşabilecekleri şiddet olayları karşısında en az zararla, mümkünse hiç zarar görmeden, karşı karşıya kalabilecekleri şiddet olaylarına karşı, en basit ve kolay savunma teknikleri ile kendilerini korumalarına yardımcı olmak” dedi.


Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü denetiminde, AKSAÇLILAR Derneği ve Çağrı Spor Kulübü iş birliği ile, 509/11 SK. NO /10/ A Bahçelievler Karabağlar İzmir adresinde faaliyet gösteren Çağrı Spor Kulübü'nde, siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı, AKSAÇLILAR Derneği Başkanı ve Çağrı Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör- Milli Hakem Ahmet BEREKET tarafından verilecek.

Projeye dahil olup derslere iştirak etmek isteyen sağlık çalışanları

Çağrı Spor Kulübü: 509/11 SK. NO /10/ A Bahçelievler Karabağlar/ İzmir adresine bizzat  
İnfo@cagrispor.com , info@aksaclilar.org adreslerine E-mail yoluyla ya da 
Çağrı Spor Kulübü  Tel:0-232-2287738  -  WhatsApp: 05352749887 numaralarından ulaşa bilirler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR