Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:34

Sakarya Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Celal AYDIN Basın Açıklaması “Fetih Yürüyüşü”

Sakarya Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Celal AYDIN Filistinli kardeşlerimizin haklı direnişine destek olmak amacıyla düzenlenen “Fetih Yürüyüşü” programında Orhan Camii önünde aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

gundem
Giriş Tarihi : 09-10-2023 10:52   Güncelleme : 09-10-2023 13:09
Sakarya Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Celal AYDIN Basın Açıklaması “Fetih Yürüyüşü”

Kıymetli Sakaryalılar, Değerli Basın Mensupları;

Yaklaşık yüz yıl boyunca İslam topraklarını işgal eden, kadın, yaşlı, çocuk demeden katleden, habis bir kanser gibi büyüyen İsrail, bu sabah pervasız eylemlerinin karşılığını, mutlak başarıya ulaşan Aksa Tufanı Operasyonu ile acı acı tecrübe etmiş oldu. Bir kez daha bu güzel sabahı bizlere bahşeden Allah'a hamdediyoruz!

Bu kadar zamandır bu meydanlarda İsrail'in zulümlerini tel'in için toplandık, zalimlere karşı nefretimizi haykırdık. Kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissederek duaya durduk, kıyama kalktık.

Fakat bugün başka!

İşte bugün büyük bir sevinçle, Kudüs'ün, Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak, Filistinli kardeşlerimizle ve mücahidlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız!

İlk kıblemiz, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescid-i Aksa'mız, her gün terörist İsrail ve Yahudi işgalciler tarafından düzenlenen baskınlarla taciz ve tahkir edilirken, sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyorken, on yaşındaki çocuklar tutuklanıyorken, Gazze'de ambargo ve abluka şiddetini artırmışken, sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm Müslümanların izzeti her gün her an çiğnenmeye devam ederken gerçekleşen bu operasyon, yalnızca İsrail'e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevaptır.

Merhum Erbakan Hocamızın "İsrail ancak güçten anlar" ifadelerini haklı olarak anladığımız bir günü yaşıyoruz.

Sivil veya asker fark etmez, tüm İsrailliler Filistin topraklarında işlenen her suça ve işgale doğrudan ortaktır. Evlerinden kovulan Filistinlilerin mülklerine istilacı böcekler gibi koşuşturan genç/yaşlı, kadın/çocuk tüm Yahudiler işgalcidir, zalimdir, katildir. Bu kadar zulme ortak olmalarına rağmen Filistinli kardeşlerimizin büyük bir hassasiyetle merhametli tavırları ortadadır. Bu mesele bahane edilerek ortaya konulmaya çalışılan algı, zalimlerin zulümlerini gölgelemeye çalışmaktadır."

--

Resul BALTACI

AGD Sakarya Şubesi

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR