Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 20:30

Sakarya Aşıklarını Sakaryalı Yalova Subaşı Belediye Başkanı Sayın Turan Canbay Yalova'da Ağırladı.

Sakarya adını her ortamda en güzel şekilde anlatmak ifade etmek için yolculuk yapan Sakarya sevdalıları bu sefer Yalova'da Subaşı Belediye Başkanı Sayın Turan Canbay'a misafir oldular.

SPOR
Giriş Tarihi : 11-12-2022 16:58   Güncelleme : 29-12-2022 17:34
Sakarya Aşıklarını Sakaryalı Yalova Subaşı Belediye Başkanı Sayın Turan Canbay Yalova'da Ağırladı.

Yalova ziyaretlerinde önce Atatürk'ümüzün Yürüyen Köşkünü gezdiler ve çok duygusal anlar yaşadılar.

Daha sonra Yalova'da Kaptan Halı Saha açan eski Fenerbahçeli Kocaelisporlu Diyarbakırsporlu Faruk Yiğit'i Kaptan Halı Sahada ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Bayşanslı

Akşam yemeğinde ev sahibi olan Yalova Subaşı Belediye Başkanımız Sayın Turan Canbay'a misafir oldular.

Muhteşem bir deniz ortamında muhteşem sohbet eşliğinde Sakarya ve Sakaryaspor olmak üzere eskiler yad edildi. 

bahsine giriş

Yalova Subaşı Belediye Başkanı Sayın Turan Canbay;

Böyle güzel bir geceyi bana yaşatan siz Sakarya'mın değerlerine teşekkür ederim. Beni ziyaretiniz çok mutlu etti. Hatırlanmak güzel şey. Yalova Subaşı'nda bir kardeşiniz var. Yolunuz düşerse her zaman kapımız açık. Bu gece burada olan can dostum Sinan Panta olmak üzere, Sakaryasporlu Fenerbahçeli eski futbolcu Nezihi Tosuncuk, Sakaryaspor efsanesi K. Turgay Poyraz, Sakaryasporlu eski futbolcu Kostik Mustafa, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Erdal Erdem, Hanlıköy eski Belediye Başkanımız Ali Afacan, Sakarya TFF Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Geyveli İş Adamı Ali Kır, İş Adamı Muhammet Hayır, Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Başkan Vekilimiz Vedat Arapoğlu, Yalova Oto Ekspertiz Barış Özyanık ve Trabzon İnvest Gayrimenkul sahibi Fatih Hayır olmak üzere hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim " dedi..

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR