Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:11

Sakarya Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar “Sakarya birlikteliğin gücüyle yarınlara emin adımlarla yürüyecek”

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte esnaf odalarını ziyaret etti. Alemdar, “Hep birlikte, istişare ile, ortak aklı önceleyerek şehrimiz için çalışacağız. Esnaf odalarımız inşallah en önemli paydaşlarımız arasında olacak. Sakarya birlikteliğin gücüyle yarınlara daha emin adımlarla yürüyecek” dedi. Seçim ziyaretleri kapsamında bir dizi program gerçekleştiren Başkan Adayı Alemdar, ilk durağında Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Muzaffer Kabacan ve üyeler tarafından karşılanan Alemdar, 31 Mart sonrası gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bir diğer programında Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası ile bir araya gelen Alemdar, Oda başkanı Yekta Tepe ve üyelerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Adayı Alemdar, gün boyu sürdürdüğü programlarında, Sakarya Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı tarafından karşılanan Alemdar, sıcak karşılama için teşekkür etti. Ziyaretlerde Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer de yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:47
Sakarya Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar “Sakarya birlikteliğin gücüyle yarınlara emin adımlarla yürüyecek”

Başkanlarımızın yaptığı güzel işlerden gurur duyuyoruz

Programda konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, “Yerimiz ufak ama gönlümüz geniş. Her iki başkanımızı da Sakarya’mız iyi tanıyor. Uzun yıllardır görevlerini en iyi şekilde yapan ve bizler de onların yaptıkları işlerden gurur duyan övgüyle bahsedenler olduk. Kim hizmet ediyorsa övgüyü hak ediyor demektir. Bizler gelecekte de şehrimize hizmet eden kim varsa hayırla yad edeceğiz. Bu vesile ile çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun. Şahsım ve meslektaşlarım adına ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İstişare vurgusu

Konuşmasında istişare vurgusu yapan Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “STK’larımız ile istişare halinde çalışmak bizler için çok önemli. Adapazarı’ndaki tüm esnafımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde çalışması için elimizde geleni yaptık. Şehrimizdeki tüm esnaf odalarımızla istişare halinde çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemde de bu iş birliğini artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir

Konuşmasında farklılıkların bir zenginlik olduğunu ifade eden Alemdar, “Zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim kendimizi nasıl gördüğümüz değil dostlarımızın bizi nasıl gördüğü önemli. Sokağa çıktığımızda başımız yere eğilmiyorsa Allaha hamd olsun doğru işler yapmışız demektir. Niyeti halis olana Allah yardım eder. Bugüne kadar doğru olduğuna inandığımız işleri yaptık ve hiçbir zaman ben anlayışıyla hareket etmedik.

Hepimiz aynı yerden bakıp aynı şeyi göremeyiz. Farklı bakış açılarımız farklı düşüncelerimiz var. Bunlar bizim zenginliğimizdir ve bizleri geleceğe taşıyacaktır” diye konuştu.

Bizim derdimiz gönül yapmak

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Bugün esnaf odalarımızı ziyaret ettik. Gerek başkanlarımızla gerekse esnaflarımızla istişarelerde bulunduk. Hepsinden Allah razı olsun, bizleri en iyi şekilde karşıladılar. Her zaman söylediğimiz gibi ortak akıl anlayışını gittiğimiz her yerde ortaya koyuyoruz. Bizim derdimiz gönül yapmak. Gönül yaparken de başka bir gönlü kırmamak noktasında hassasiyetimiz var” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR