Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:50

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar,

Başkan Adayı Alemdar: “Her vatandaşımızın görüşünü önemsiyoruz” Başkan Adayı Alemdar, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu ile birlikte Ankara Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Alemdar, “Esnaflarımıza, hemşerilerimize projelerimiz hakkında bilgi veriyoruz. 16 ilçemizin tamamını birçok kez ziyaret ettik, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Gencinden yaşlısına herkesin görüşlerini alıyoruz. İnşallah yeni dönemde çalışma takvimimizi bu talepler doğrultusunda oluşturarak olabildiği kadar hızlı ve sonuç odaklı çalışacağız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Alemdar, destekleri için teşekkürlerini paylaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 10:35
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar,

Ramazan ayının tüm İslam âlemi için hayırlar getirmesini diliyorum

Ziyaretleri sonrası konuşan Alemdar, herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Ramazan ayının ilk gününde Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz ve Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ile birlikte kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Caddelerimizde, sokaklarımızda vatandaşlarımızın Ramazan heyecanına ortak olduk. Hamdolsun Sakarya’mızda bu manevi iklim fazlasıyla hissediliyor. Bu vesile ile mübarek Ramazan ayının hemşehrilerimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim tutacağımız oruçları şimdiden kabul eylesin. Bizlere bu mübarek ayın şuurunu anlayarak, yardımlaşmayı, kardeş olmayı ve paylaşmayı nasip etsin” dedi.

Gencinden yaşlısına herkesin görüşlerini alıyoruz

Konuşmasında çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Alemdar, “Seçimlere az bir süre kaldı. Bizler de saha çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Şehrimizin tüm kesimleriyle bir araya gelerek gerçekleştireceğimiz projeler hakkında bilgi veriyoruz. 16 ilçemizin tamamını birçok kez ziyaret ettik, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Gencinden yaşlısına herkesin görüşlerini alıyoruz. İnşallah yeni dönemde çalışma takvimimizi bu talepler doğrultusunda oluşturarak olabildiği kadar hızlı ve sonuç odaklı çalışacağız” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR