Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 15:26

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar Ekinli mahallemiz doğalgaza kavuşacak

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerine Erenler Ekinli Mahallesi ile devam etti. Alemdar, “Ekinli Mahallesi her zaman bu davanın yanında oldu. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde de yine rekor bir oyla gereken desteği verecektir. Mahallemizin doğalgaz eksiği var. İnşallah sadece Ekinli mahallemizde değil şehrimizin tüm mahallelerinde bu sorunu kökten çözmek için çaba sarf edeceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erenler Ekinli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni döneme dair projeleriyle ilgili bilgi veren Alemdar, Ekinli Mahallesi dahil tüm mahallelerde doğalgaz sorununun çözüleceğini ifade etti. Katılımın oldukça yüksek olduğu programa Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül ve Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:57
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar Ekinli mahallemiz doğalgaza kavuşacak

Ekinli her zaman bizim yanımızda oldu

Programda konuşan Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, “Ekinli her zaman bizim yanımızda oldu. İnşallah 31 Mart’ta da bizim yanımızda olacaktır. Mahallemizin tüm sorunlarını tespit ettik. İnşallah Büyükşehirde Yusuf Başkanımızın desteği ile tüm sorunları çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Şehrimizin tüm mahallelerinde doğalgaz sorununu çözeceğiz

Konuşmasında doğalgaz sorununun en kısa sürede çözüleceğini ifade eden Alemdar, “Ekinli bizim dostluklarımızın, anılarımızın olduğu yer. Buraya ne zaman gelsek kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. İnşallah sizlerin güçlü destekleri ile mahallemizde, ilçemizde ve şehrimizde yaşam standartlarını yükselteceğiz. Ekinli Mahallesi her zaman bu davanın yanında oldu. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde de yine rekor bir oyla gereken desteği verecektir. Mahallemizin doğalgaz sorunu var. İnşallah sadece Ekinli mahallemizde değil şehrimizin tüm mahallelerinde bu sorunu kökten çözmek için çaba sarf edeceğiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah en kısa sürede sonuca ulaşacağız” diye konuştu.

Yeni dönemde çiftçimizi her alanda destekleyeceğiz

Başkan Adayı Alemdar yeni döneme ilişkin mesajlar vererek, “Bildiğiniz üzere bir süre önce Sakarya’mız için projelerimizi tanıttık. Ulaşımdan altyapı ve üstyapıya, tarımdan sanayiye, sosyal hizmetlerden, kültür ve sanata kadar bir dizi projemiz var. Bu projelerimizin arasında özellikle tarımsal alanda önemli bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde tarımsal üretim yapan çiftçimizi desteklemek üzere Çiftçi Destek Kartı ile yakıt ve tohum desteği sağlayacağız. Her alanda çiftçimizin yanında olacağız. Bununla birlikte küresel ısınma tehdidi ile dünya genelinde endişe odağı olan gıda tedarik krizlerine karşı tarım alanlarını koruyacak ve verimlilik artırıcı çalışmalar yapılacağız” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR