Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:14

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar gençlere Kültür Merkezi projesini anlattı

“Sakarya’nın kültür sanat hayatına yeni bir merkez kazandıracağız” Başkan Adayı Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Alemdar, “Tozlu Cami Vakfı ve Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Görüş ve taleplerini dinledik. Özellikle gençlerimizin sesine kulak verdik. Sakarya’nın kültür sanat hayatına yeni bir merkez kazandırıyoruz. Projemiz hazır. İnşallah şehrimize yakışır bir çalışmayı hayata geçireceğiz” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Tozlu Cami Vakfı ve Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ve İlçe Başkanı Samet Çağlayan’ın katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve görüşlerine kulak verildi. Programında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Alemdar, hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 14:05
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar gençlere Kültür Merkezi projesini anlattı

Güçlü destekle çalışmaya devam

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Alemdar, “Bu akşam Tozlu Cami Vakfı ve Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Görüş ve taleplerini dinledik. Özellikle gençlerimizin sesine kulak verdik ve onlara yönelik projelerimizle ilgili bilgi verdik. Elhamdülillah Ramazan’ın bereketini şehrimizde yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin gözlerindeki umut, bizlerin de heyecanını ve çalışma azmini artırıyor. İnşallah yeni dönemde hemşehrilerimizin güçlü desteği ile Sakarya’mız için çalışmalarımıza hızla başlayacağız” dedi.

Gençlerin Kültür Merkezi

Gençlerin Kültür Merkezi ile ilgili sorularına yanıt veren Alemdar, “Seçim vaatlerimiz arasında kültür merkezi yer alıyor. Kültür Merkezi ve 1000 kişilik Tiyatro Salonu projesiyle Sakarya’da kültür ve sanata güçlü bir alan açacağız. Konserler, sergiler, söyleşiler, paneller, sinema ve tiyatro gösterimleri gibi kültürel ve sanatsal buluşmalarımızın çeşitliliğini artıracağız. Çocuklar, kadınlar ve gençler için etkinlikler düzenleyeceğiz. İçerisinde konferans salonu, fuaye alanları, sergi alanları, eğitim sınıfları, tiyatro sahnesi ve diğer tüm gerekliliklerin yer aldığı proje ile Sakarya’da sanatın sesi yükselecek” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR