Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:00

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar “İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz”

Sakarya’da uzun yıllar siyaset yapan isimlerle bir araya gelen Başkan Adayı Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘bu tekerlek tümsekte kalmadı, kalmayacak’ sözünün karşılığını şu anda karşımda görüyorum. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Sakarya’mızın geleceğini en doğru şekilde kurmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla yeni dönemde şehrimiz için bambaşka bir sayfa açacağız” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, geçmiş dönemlerde görev yapan şehrin önde gelen siyasileri ile buluştu. Oldukça sıcak anlara sahne olan programda, Başkan Adayı Alemdar, tüm katılımcılara teşekkür etti. Programda Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Önceki dönem Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 15:01   Güncelleme : 28-03-2024 07:04
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar “İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz”

Bu davanın nasıl bugünlere geldiğini çok iyi biliyoruz

Programda konuşan Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘bu tekerlek tümsekte kalmadı, kalmayacak’ sözünün karşılığını şu anda karşımda görüyorum. Elbette duygulanmamak elde değil. Bizler bu kutlu davanın hangi merhalelerden, nasıl zorluklardan geçerek bugünlere geldiğini çok iyi biliyoruz. Rabbim bizlere bu dava şuurunu geleceğe taşımayı nasip etsin. Sizlerin hakkı ödenmez. Bu davanın peşinde kapı kapı gezen, türlü zorluklara karşı göğüs geren ve az çok demeden Hakk’ın ve haklının mücadelesini sizler verdiniz. İnanıyorum ki bizlerin önünde sizin gibi büyüklerimiz olduğu sürece bu dava ilelebet devam edecektir” dedi.

turboslot

Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Bir kardeşiniz olarak karınca misali bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sakarya’mızın geleceğini en doğru şekilde kurmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Şehrimizin 16 ilçesini gezdik ve gezmeye devam ediyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla yeni dönemde şehrimiz için bambaşka bir sayfa açacağız. Ben bu vesile ile salonumuzda bulunan siz kıymetli büyüklerimiz olmak üzere bu dava için hayatını vakfetmiş olan herkese en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Ahirete irtihal eden büyüklerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR