Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 10:41

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından MÜSİAD'a ziyaret

Sakarya'nın en önde gelen derneklerinden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (MÜSİAD) Sakaryalı önemli isimlerden ziyaretler devam ediyor. İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan ve Büyük Birlik Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı Şenol Dinç MÜSİAD'ı ziyaret etti. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar sahada boy göstermeye devam ediyor. İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan ile birlikte İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD'ı ziyaret etti. MÜSİAD Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ile görüşerek seçim çalışmalarından bahseden İYİ Partili Büyükşehir Adayı Kılıçaslan, Sakarya ile ilgili projelerinden de bahsetti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 10:26
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından MÜSİAD'a ziyaret

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan MÜSİAD, "İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Selçuk Kılıçaslan ve heyeti Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu ve YK Üyelerimizi şubemizde ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz" şeklinde açıklama yaptı.

SP Büyükşehir Adayı Ayhan da ziyaret etti MÜSİAD'ı ziyaret eden bir diğer aday da Saadet Partisi (SP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan oldu ve Adapazarı adayı Aytaç Çakıroğlu oldu. Saadet Partili adaylar ile birlikte Saadet Partili heyet de katıldı. Başkan Filizfidanoğlu ile siyaset gündemi hakkında konuşan Ayhan, MÜSİAD'a başarılar diledi.

Büyükşehir Başkan Adayı Ayhan'a ve Adapazarı Başkan Adayı Çakıroğlu'na seçim çalışmalarında başarılar dileyen İsmail Filizfidanoğlu, "Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ömer Abdullah Ayhan ve SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Sayın Aytaç Çakıroğlu ile birlikte heyeti şubemizi ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Şenol Dinç'ten MÜSİAD'a ziyaret Büyük Birlik Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı Şenol Dinç ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de MÜSİAD Sakarya Şubesine giderek Başkan İsmail Filizfidanoğlu ile görüştü.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan MUSİAD Sakarya Şubesi, "Büyük Birlik Partisi Erenler Belediye Başkan Adayı Sayın Şenol Dinç ve heyeti Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi şubemizde ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılar dileriz" şeklinde paylaşım yaptı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR