Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 20:28

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin Basına Veda Yemeği

akarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, basına veda yemeği için Belpaş Elegant Restaurant Cafe'de düzenlenen iftarda gazetecileri ağırladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 21:35
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin Basına Veda Yemeği

SBB Başkanı Ekrem Yüce, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Hepinizi düzenlediğimiz programa hoş geldiniz. İnanıyorum ki gazeteci camiamızın güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Bir haberin peşinde önemli görevleriniz var, bize ve etkinliğimize katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 5 seneyi birlikte koşa koşa geçirdik. Gerçekten çok yoğun geçirdik. Sizler her zaman bizim yanımızdaydınız. Sakarya'mıza yapılan çalışmaları yorulmadan ilettiniz. Bu yüzden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benim varsa helal olsun. Hakkınız siz söylemezseniz, ben hakkımı helal etmiyorum."

Yüce, 5 yıl boyunca gerçekleştirilen projeler hakkında da bilgi vererek devam etti: "Tam 5 yıl dile kolay, bu akşam sonuna geldik. Mevlam bizleri sizlerle buluşturup çalıştırdığı için hepinize teşekkür ediyorum. Tam 240 proje 5 senede hayata geçirdik. Yapmadığımız hiçbir çalışma kalmadı. Siz zaten bütün projeleri takip ederek biliyorsunuz. Ben burada doğdum burada büyüdüm. Birçok alanda da bulundum. Mevlam her yerde hizmet etmeyi nasip etti. Bundan sonra Mevlam hayırlı eylesin. Şu an bir planlama yok, dinleneceğiz biraz. Hepinize geçirdiğimiz güzel günler için ayrı ayrı teşekkür ederim."

Başkan Yüc e Gecenin Sonunda Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR