Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:52

Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği'nden İftar Yemeği

Özel Çocukların Anneleri İftarda Buluştu Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği, Doğan Ay’ın ölüm yıldönümü münasebetiyle gelini İlknur Ay Yemekleri Yaparak iftar yemeği verdi. Dernek üyeleri arasında gerçekleştirilen iftar yemeğinde sohbetin konusu Ramazan Ayı ve özel çocukları ile Anneleri oldu

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-04-2023 10:33   Güncelleme : 12-04-2023 14:33
Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği'nden İftar Yemeği

Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği'nden İftar Yemeği düzeledi,  

İftar etkinliğinde bir konuşma yapan Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuriye AYGIN; engelli annesi olmanın özel bir durum olduğunu ifade ederek; “RAMAZAN ayı nedeniye Sakarya Engelliler & Güçlüanneler Yardımlaşma Derneği olarak  Ramazan nedeniyle iftar yemeği verdik. Özel annelerimiz bizim için çok önemli, çok değerli. 

Anneler  kanatsız meleklerimizin anneleri için Ramazan ayı çok daha özel bir ay olduğunu,  Onlara  bu mübarek ayda bir araya gelerek yemek vermek, birlikte olmak istedik. 

Güzel bir katılım oldu. 

Birlik, beraberlik ve kaynaşma içerisinde oldu. 

Annelerimizin ellerinden öpüyorum, kendilerini saygıyla selamlıyorum. Allah onlara güç kuvvet versin. Şu yaşadığımız dünyada her şey bu dünyada yaşayan canlılar içindir. Bu canlıların en önemlisi de insandır. Bu fani dünyada yaşadığımız müddetçe, her şeyin her olayın hayırlısını yaşamak ve yaşatmak dileklerimiz ile bereketi bol iftar sofralarınız olması dileklerimizle. Hayırlı iftarlar.  dedi.

Yönetim kurulu
Başkan yardımcısı: Sevil Meşeli
Genel sekreter: Ömer Şen
Sayman: Mehmet Yılmaz 
Üye: Kadriye Topçu

Geceye Katkıda Bulunan Hayırseverler..

Ayşe GÜLŞEN, İlknur Ay, Emre Ay, Fatma Gülşen, İrem Dağdelen, Selman Dağdelen, Arif Destan, Kadir Mağlıç, Adnan Erdek, Hızır Balaban, Asiye Kaya, Aysel TÜRK, Şükran Çetinbaş, 

Başkan Aygın, geceye katkıda bulunan önce yönetim kurulum başta olmak üzere,  geceye katılan ve katkıda bulunun  derğerli insanlara, Bu gece olmak üzere derneğimize maddi ve manevi Hayırlara vesile olan Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı  işletmecisi Hakkı TANK, Değerli Büyümüz Çınar Ağacımız Sevgili Babam Cevdet Ağırman, Abim Cihan Ağırman ve Baştacım Sevgili Eşime ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Annelere iftar programı sonunda çay servisi müzik dinletisi ve hatıra fotoğrafı çektirerek dağıldılar..

Fısıltıl HABERLERİ; Haber Müdürü Aslı KILIÇ

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR