Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 07:08

Sakarya, her alanda gelişmiş ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan bir şehirdir

Bir dizi ziyaret ve açılış için Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yüce, “Sakarya, her alanda oldukça gelişmiş ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkmış kıymetli bir şehir. Özellikle depremden sonra tekrar ayağa kalkan ve tarımdan sanayiye her alanda gelişen bir şehirdir. Bu anlamda Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yüce, destekleri ve Sakarya’ya katkıları için Adalet Bakanı Tunç’a teşekkür etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-10-2023 12:34
Sakarya, her alanda gelişmiş ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan bir şehirdir

Bir dizi programlara katılmak katılmak için Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından karşılanan Bakan Tunç, Büyükşehir’e ait şeref defterini imzaladı. Bakan Tunç’un Büyükşehir ziyaretinde Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürlerin yanı sıra Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili, KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları eşlik etti.

 

Yatırımları anlattı

Başkan Yüce, ziyarette Bakan Tunç’a Sakarya’ya ilişkin bilgiler paylaştı. Tarımdan sanayiye, turizmden hayvancılığa, enerjiden ulaşıma kadar yapılan birçok yatırımı anlattı. Başkan Yüce, Sakarya’nın ‘Bisiklet Şehri’ unvanına sahip olmasıyla sebebiyle bisiklet maketinin yer aldığı plaket ve Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi yapılan ürünleri takdim etti.

 

Sakarya bir kültür mozaiğidir

Nazik ziyaretlerinden ötürü Bakan Tunç’a teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bugün bizim için tarihi günlerden birisidir. Adaletin ve mülkün temeli olan Sakarya’ya güzel bir ‘Adalet Sarayı’ inşa etmek üzere şehrimize teşrif eden Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’u Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sakarya, kültür mozaiği olan ve kendi içerisinde dayanışma içerisinde yaşayan bir şehirdir. Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşlarımız bizim ilimizde ikamet etmektedir. Burada kardeşlik, muhabbet ve hoşgörü vardır. Sakarya sizin eviniz, herkesi misafir ederiz diyor, tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

Sakarya bizim için özel bir şehirdir

Sakarya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Bakan Tunç, “Bugün Sakarya’da adalet sarayının temel atma töreni için geldik ve bir dizi ziyarette bulunduk. Sakarya, her alanda oldukça gelişmiş ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkmış kıymetli bir şehir. Özellikle depremden sonra tekrar ayağa kalkan ve tarımdan sanayiye her alanda gelişen bir şehirdir. Bu anlamda Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sakarya aynı zamanda 15 Temmuz’da özel bir kahramanlık destanı göstererek hainlere karşı dik duran ve onlara geçit vermeyen bir şehrimizdir. Elbette bizlerde Adalet Bakanlığı olarak her zaman Sakarya’mızın hizmetinde olmaya devam

edeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Sakarya’mızın kamu alanında bir eksiği olmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile Sakaryalı halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR