Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:12

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Güneşler Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Duygu Yavuz “Yöneticilik ten Muhtarlığa uzanan hikaye!”

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Güneşler Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Duygu Yavuz ve azaları, seçim çalışmaları kapsamında https://www.fisiltihaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi Ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'ye seçim projelerini ve çalışmalarını anlattı. Duygu Yavuz mahalle sakinlerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Birinci , muhtar adayı Duygu Yavuz'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve mahalleye yönelik çalışmalarında başarılar diledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 11:30   Güncelleme : 08-03-2024 12:21
Sakarya İli Adapazarı İlçesi Güneşler Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Duygu Yavuz  “Yöneticilik ten Muhtarlığa uzanan hikaye!”

“Hizmet aşkıyla dolu bir liderim, mahallemizin geleceği için çalışıyoruz!”

Muhtar Adayı Duygu Yavuz  Çalışmaları Hakkında Bilgi verdi.


Güneşler Merkez Mahalle Muhtar Adayıyım

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Mezunuyum İngilizce, Almanca, Rusça ve Filamenkçe dillerini bilmekteyim. 

“Birlikte daha güçlüyüz!”
Bölgemin tek Devlet ilkokulu olan Talat Tömekçe İlköğretim okulunun Okul Aile Birliği Başkanlığını ay zamanda Sakarya Arama Kurtarma Derneğinin de Aktif bir üyesi olarak gerek sahada gerek mahallede esnaflıgını yaptıgım tuhafıye dukkanımda çalışmalara devam etmekteyiz. Uzun yıllar Akif Yılmaz Şirketler Grubunda İmren ızgaraların işletme müdürlüğünü yaptım .Aldıgım eğitimlere, bilgi ve becerimle Hedefim Dinine sadık, ceddine layık, nesline emsal olarak Mahallemizde üstümüze düşen çalınmadık ocak girilmedik ev alınmadık gönül kalmıycak. 

“Mahallemizin ihtiyaçlarına çözüm üreteceğim!”
 

“Halkın yanında, sorunların üstesinden geleceğim, mahallemizin sesi olacağım!”

En büyük problemlemimiz olan alt yapı sorunlarını gündemde tutmak
Karitas 1(Deprem evleri ) yeniden dizayn edilmesi
Set altı bölgemizin en kısa zamanda isteklerine kavuşturulması
İvedilikle ihtiyaç sahiplerinin gerekli ihtiyaçlarının karşılanması ve tespitinin yapılması
Kolluk kuvvetleri ile işbirliği halinde plaka takip sistemli MOBESE camera sistemi
Işıklandırma konularının ve bunun gibi birçok meselenin takıbi için elimizden gelen gayreti göstermek için hazır olduğumuzu paylaşmak ister desteklerinizi beklemekteyiz. 

Bir kadın başarabilir, çünkü her zorluğun üstesinden gelir, her engeli aşar ve her hayali gerçekleştirebilir."

Eğitimle Güçlen, Geleceği Şekillendir

 

 Sakarya İli Adapazarı İlçesi Güneşler Merkez Mahalle Muhtar Adayı Duygu Yavuz, Alie İlçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya İl başkanı Sayın Emriye köse'ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür etti. 

KAPI KAPI GEZİYORUM, SEÇMENLERİMİ DİNLİYORUM, GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUM...

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR