Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:27

Sakarya İli Adapazarı İlçesine Bağlı, Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç 'Ek İş Değil Tek İş'

Sakarya İli Adapazarı ilçesi Yenigün Mahalle Muhtar Adayı Meral Kılıç ve azaları, seçim çalışmaları kapsamında .https://www.fisiltihaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'yi Ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'ye seçim projelerini ve çalışmalarını anlattı. Kılıç, mahalle sakinlerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Birinci , Kılıç'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve mahalleye yönelik çalışmalarında başarılar diledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 19:16   Güncelleme : 05-03-2024 14:50
Sakarya İli Adapazarı İlçesine Bağlı, Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç 'Ek İş Değil Tek İş'

MERAL KILIÇ KİDİR..

1978 yılında Sakarya Hasırcılar Mahallesi'nde doğdum, Annem Kınalı göçmeni baba tarafım Manav Sabiha Hanım İlköğretim Okulu Atatürk Ortaokulu ve Fatih endüstri Meslek elektronik bölümlerinden mezunum 2000 yılında evlendim eşim rahmetli Sakarya reklamının sahibi Vedat kılıçtır iki çocuk annesiyim eşimi Dört yıl önce akciğer kanserinden kaybettim

 

Sakarya İli Adapazarı İlçesine Bağlı, Yenigün Mahallesi Muhtar Adayı Meral Kılıç , Alie İlçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Sakarya İl başkanı Sayın Emriye köse'ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür etti. 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR