Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:46

Sakarya Millet Vekili Adaylarını 14 Mayıs Heyecanı Şimdiden Sardı

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimlerde AK Parti, CHP ve İYİ Parti, milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti. Teslim sonrası adaylar da belli oldu. İşte 14 Mayıs’ta Sakarya listesinde yer alan taze millet vekillerinin olduğu isimlerde seçime heyecan kattı

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2023 13:10
Sakarya Millet Vekili Adaylarını 14 Mayıs Heyecanı Şimdiden Sardı

AK PARTİ LİSTESİ
AK Parti Sakarya listesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sakarya listesinde ilk sırada kabineden bir ismin yer alacağı söyleniyordu ancak listelerin açıklanmasıyla birlikte bu söylentiler, sözde kaldı. Açıklanan listeye göre; FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar 1’inci, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek 2’nci, Ali İnci 3’üncü, Ertuğrul Kocacık 4’üncü, Murat Kaya 5’inci, Akif Adnan Dizer 6’ncı, Kürşat Kılıç 7’nci, Rahmi Can Şeşen ise 8’inci sırada yer aldı.

CHP LİSTESİ
CHP’de de liste belli oldu. Buna göre CHP’nin Sakarya’daki listesinde şu isimler yer aldı; Parti Meclis Üyesi Ayça Taşkent 1’inci, Ecevit Keleş 2’nci, Kamil Özkan 3’üncü, Azize Çeroğlu 4’üncü, Emel Akçil 5’inci, Ali Gündüz Gençcan 6’ncı, Ali Fetih Gürler 7’nci, Özer Özçınar ise 8’inci sırada yer aldı.

İYİ PARTİ LİSTESİ
İYİ Parti’nin Sakarya’daki listesinde; Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır 1’inci, eski İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan 2’nci, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Akçalışkan 3’üncü, eski Adapazarı İlçe Başkanı Edip Serdip Dokumacı 4’üncü, Duygu Çetinkaya Acar 5’inci, Yunus Aydemir 6’ncı, Alper Alpay 7’nci, Hakan Baykal ise 8’inci sırada yer aldı.

AK PARTİ
Lütfü Bayraktar
Çiğdem Erdoğan Atabek
Ali İnci
Ertuğrul Kocacık
Murat Kaya
Akif Adnan Dizer
Kürşat Kılıç
Rahmi Can Şeşen

CHP:
Ayça Taşkent
Ecevit Keleş
Kamil Özkan
Azize Çeroğlu
Emel Akçil
Ali Gündüz Gençcan
Ali Fethi Gürler
Özer Özçınar

İYİ PARTİ:
1 - Ümit Dikbayır
2 - Selçuk Kılıçaslan
3 - Arzu Akçalışkan
4 - Ediz Serdip Dokumacı
5 - Duygu Çetinkaya Acar
6 - Yunus Aydemir
7 - Alper Alpay
8 - Hakan Baykal
 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR