Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:22

SAKARYA'DA AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklığında her yıl 09-15 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası açılışı Atatürk Parkı önünden Demokrasi meydanına düzenlenen yürüyüş ile gerçekleştirildi.

SPOR
Giriş Tarihi : 12-10-2023 10:25   Güncelleme : 12-10-2023 10:30
SAKARYA'DA AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI

Atatürk Parkından başlayan yürüyüşe, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Adapazarı Belediye Başkan Yrd. Fatih Çelikel, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Spor Kulupleri yönetici ve sporcuları, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor Şube Müdürleri, İlçe Gençlik Spor Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler sporcular ve halktan katılımlar ile demokrasi meydanı tören alanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Demokrasi meydanında, Şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldıktan sonra istiklal marşımız okundu. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın açılış konuşmaları sonrası protokol, sporcu ve antrenörlerle birlikte Demokrasi Meydanında bulunan Spor Branşı Tanıtımı etkinliklerine katıldılar.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Basketbol, Eskrim, Masa Tenisi,Voleybol,Tenis,Judo,Wushu, Karate, Yüzme, Atıcılık, Cimnastik, Okçuluk, Kano, Kürek, Badminton, Güreş, Taekwondo, matrak ve sokak oyunları gibi etkinliklerin tanıtımları yapıldı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Adapazarı Belediye Başkan Yrd. Fatih Çelikel gençlerle basketbol, masa tenisi, badminton, karate, matrak ve tenis oynayarak etkinliğe katıldılar.

Amatör Spor Haftası açılış programı toplu hatıra fotoğrafı çekimi sonrası sona erdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR