Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:56

Sakarya'da Mini Döner’in sahibi Cenk Göker oğluna unutulmayacak bir sünnet töreni yaşattı

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen esnaflarından Mini Döner’in sahibi Cenk & Nevin Göker çifti; biricik oğulları Yiğit Göker’e Violin Garden’da dillere destan muhteşem bir sünnet cemiyeti gerçekleştirdi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-10-2023 09:33   Güncelleme : 05-10-2023 10:39
Sakarya'da Mini Döner’in sahibi Cenk Göker oğluna unutulmayacak bir sünnet töreni yaşattı

Ruhiye & Cahit Göker (Hagba) işe Nermin & Abdullah Celal Alma çiftinin torunu olan Yiğit Göker; hafta sonu Serdivan’da Sapanca Gölü kenarında peş peşe gelen sürprizler eşliğinde erkekliğe ilk adım olarak tabir edilen cemiyetle sünnet oldu. Göker ve Alma ailelerinin uzak ve yakından gelen akraba, dost ve komşularının yanı sıra çok sayıda davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen cemiyette; Mini Döner’in sahibi Baba Cenk ile Anne Nevin Göker; davetlilerle tek tek ilgilenerek, misafirperverlik örneği gösterdi.

Sürpriz üstüne sürpriz

Davetlilerin arasına davul şovu eşliğinde Babası Cenk, Annesi Nevin ve kardeşi Duru ile birlikte sahneye gelen Yiğit Göker; defalarca alkışlandı. Davetlilere birde sürpriz yapan Yiğit; babası ile birlikte Zeybek oynayarak, hünerini sergiledi. Baba ve oğlunun bu sürprizine karşılık bir sürprizde anne ve kızından geldi. Aynı gün doğum günü olan Baba Yiğit Göker’e sürpriz pasta hazırlayan Anne Nevin Göker ve kızı Duru Göker; davetliler arasında yeni yaşını kutladı. Dillere destan görkemli sünnet cemiyeti; davetlilerin unutamayacakları bir gece ile sona erdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR