Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:26

Sakarya'da Sağlıkçılar 100. Yılı kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “100. Yıl Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı program düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında “100. Yıl Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı etkinlik düzenlendi. Serdivan Belediyesi ve Özel Şahin Okulları Sağlık Meslek Lisesinin katkılarıyla Belediye binası önünde gerçekleşen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Çatalbaş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Serdar Değirmenci, Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim İkiz, idari yöneticiler ile sağlık personeli katıldı.

gundem
Giriş Tarihi : 27-10-2023 11:29   Güncelleme : 27-10-2023 11:42
Sakarya'da Sağlıkçılar 100. Yılı kutladı

Özel Şahin Okulları Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ülkemizde hemşirelik mesleğinin başlamasından buyana tarihi gelişimde kullanılan hemşire kıyafetleriyle etkinliğe renk kattı. Halk sağlığı hizmetleri ve koruyucu sağlık hizmetleri ile sağlıklı yaşam merkezleri hakkında halka açık bilgilendirmeye yönelik oluşturulan stantları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, stantlarda görev alan personelin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Etkinlikte Sakarya İl Ambulans Servisi bünyesinde hizmet veren Acil Sağlık Hizmetleri ve UMKE ekipleri de yer aldı.

Cumhuriyetin 100. Yılını gururlu bir şekilde kutladıklarını dile getiren Öğütlü “Yenilmiş, yıkılmış ve parçalanmış bir imparatorluğun küllerinden yeniden doğarak yeni bir devlet kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletin iradesini üstün tutarak bundan 100 yıl önce devletin yönetim şeklini oluşturarak Cumhuriyetin ilan edilmesinin üzerinden 100 yıl geçti. Bir asrı geride bırakan Cumhuriyetimizin sonsuza dek hep daha güçlü ve daha ileriye gideceği inancıyla Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.” diye konuştu. Gün boyu süren etkinlikte stantları ziyaret eden vatandaşlara yönelik ücretsiz beden kitle endeksi ve tansiyon ölçümleri de yapıldı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR