Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:19

Sakarya'lı Başarılı iş adamı Fahri Sayın’ın oğlu Mehmetcan Sayın dünya evine girdi

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen iş adamlarından olan M. Fahri Sayın’ın oğlu Mehmetcan Sayın, Nilsu Tercan ile dünya evine girdi. Sapanca’da lüx bir otelde düzenlenen dillere destan rüya gibi muhteşem düğün törenine kalabalık davetli topluluğu katıldı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-10-2023 11:10   Güncelleme : 06-10-2023 11:31
Sakarya'lı Başarılı iş adamı Fahri Sayın’ın oğlu Mehmetcan Sayın dünya evine girdi

Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan 15 Temmuz Mili İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Sayın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Fahri Sayın ve Gülnaz Sayın’ın yakışıklı oğlu Mehmetcan Sayın; Erkan & Selda Tercan çiftinin güzeller güzeli kızı Nilsu Tercan ile mutluluğa ilk adımını attı. NG Güral Enjoy Sapanca’da gerçekleşen görkemli düğünde çiftin nikahını kıyan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; davetlilere evliliğin önemiyle ilgili nasihatlerde bulundu.

 

Genç çiftin mutluluğunu paylaştılar

İş Adamı Fahri Sayın ve Gülnaz çiftinin tek oğlu Mehmetcan Sayın’ın Nilsu ile birlikte yuva kurmasının mutluluğunu yaşarken; düğünde genç çifti; Sayın ve Tercan ailesinin yakınları ve sevdikleri yalnız bırakmadı. Davetliler arasında; Eskişehir eski Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Sakarya eski Milletvekili & Bilim ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik,Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulukçu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’nun da aralarında bulunduğu iş, sanat, spor dünyasından bir çok seçkin isim katıldı. Alkışlar eşliğinde bir ömür mutluluğa imza atan Mehmetcan & Nilsu Sayın çifti nikah törenini danslarını tamamladı. Sanatçı dansçıların sahne performansları eşliğinde davetliler yemeklerini yerken, takı ve pasta merasiminden sonra; davul ve zurna ekibi ile eğlenceli saatler geçirerek mutlu bir şekilde evlerine döndü.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR