Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 17:07
1 Advert

SAKARYA'LI KADINLAR; DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

GİRİŞİMCİ KADINLAR KERMES DÜZENLİYOR SAKİKAD BAŞKANI NAGİHAN AYGÜN"TOPLU GAYRET VATANI AYAKTA TUTAR Sakarya’nın güçlü kadınları Sakarya Girişimci kadınlar Derneğinin önderlik ettiği proje kapsamında tek çatı altında, depremzedelerin yaralarının sarılması için yardım kermesinde buluşuyor.

gundem
Giriş Tarihi : 10-03-2023 11:05
SAKARYA'LI KADINLAR; DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Asrın felaketi sonrasında ortaya koyduğu projeler ile asrın felaketinden etkilenen depremzedeler için çalışan Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD) Tüm siyasi partilerin İl ve İlçe Kadın Kolları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Sakaryaspor, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası(SATSO), Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi(SUBÜ), Kız Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sakarya’nın tüm girişimci kadınlarının katılımlarıyla, 11.03.2023 Cumartesi günü Demokrasi Meydanı'nda bir kermes düzenliyor.

Kermesle ilgili açıklamalar yapan ve herkesi kermese davet eden SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün" Sakarya tek yürek olduk.Girişimci kadınlar önderliğinde toplumun herkesimi ile birlikte depremzedelerin yaralarının sarılması için ilk günden bu yana gayret sarf ediyoruz.toplu gayret vatanı ayakta tutar sloganı ile yola çıktık. Düzenleyeceğimiz kermesten toplanacak geliri deprem bölgesinden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda kullanmayı hedefliyoruz. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. Herkesi kermesimize destek olmaya, alışverişe davet ediyoruz.Depremzedelere destek olmaya çağırıyoruz" dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR