Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 18:00
1 Advert

Samsung Electronics Türkiye - Deprem Sonrası Destek Çalışmaları

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için başlattığımız uzun yolculukta, yeni adımlar attık. Kahramanmaraş ve Hatay’daki ihtiyaç sahibi depremzedelerin kullanımı için beyaz eşyalarımızı teslim ettik. Samsung buzdolabı, çamaşır makinesi ve kurutma makinelerimiz ilgili kurumların yönlendirmesiyle depremzedelerin kullanımına sunuldu.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 09-03-2023 12:06
Samsung Electronics Türkiye - Deprem Sonrası Destek Çalışmaları

“Mobil Servis Onarım Merkezimizi” İskenderun geçici barınma alanı yakınındaki AFAD binası önünde konumlandırdık. Burada ücretsiz cihaz onarımının yanı sıra mobil ürünlerimizi depremzedelerin ücretsiz ve sınırsız kullanımına sunuyoruz. Mobil servis merkezimiz belli aralıklarla deprem bölgesindeki farklı noktalarda hizmetine devam ediyor. 

Portatif ultrason cihazlarımız, ilgili kurumların yönlendirmesiyle deprem bölgesindeki hastanelere teslim edildi. Şu anda Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Adana’daki çeşitli hastanelerde portatif ultrason cihazlarımızla yaralıların tedavisine destek olmaya çalışıyoruz.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz ‘Samsung Global Goals’ bağış uygulaması aracılığıyla tüm dünyadaki Samsung Galaxy kullanıcılarını Türkiye'deki depremin yaralarını sarmak için ortak bir platformda buluşturduk.

Deprem felaketinin ardından ortaya çıkan farklı ihtiyaçlara çözüm bulmak amacıyla tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Samsung Electronics Türkiye

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR