Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 18:06
1 Advert

Sapanca’da İlköğretim Haftası Kutlandı

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Sapanca Kaymakamlığı önünde ilçe protokolünün katılımıyla çelenk koyma töreni düzenlendi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 13-09-2022 18:09
Sapanca’da İlköğretim Haftası Kutlandı

İstiklal Marşı ile başlanan programa; Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, okul müdürleri, daire müdürleri, öğretmenler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla devam eden program, çelenk sunumuyla sona erdi. Programın ardından Başkan Özen, Milli eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede’yi makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, “Bir yaz tatilinin ardından 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına başlamış olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen , “2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu anlamlı günde sevgili öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; değerli öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşuyor. Allah öğrencilerimizin eğitim öğretim noktasındaki gayretlerini hiç eksiltmesin ve 2022-2023 eğitim öğretim yılımız tüm eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR