Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:00

SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar projelerini anlattı ve ekledi: “Sakarya hizmetin en güzeline layıktır”

Kazımpaşa’da düzenlenen mitingde konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Gençlerimiz için Bilim ve Kültür merkezi projelerimiz var. Çiftçilere yakıt ve tohum desteğinde bulunacağız. Ulaşımda yeni filoları hızla bünyemize dahil edecek, Yazlık Kavşağı’nda da yeni projemizle trafiği sorun olmaktan çıkaracağız. Yeşil alanlar oluşturacağız. Hemşerilerimize en iyi hizmeti sunacağız. Şehrimiz hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıktır” dedi. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Kazımpaşa’da düzenlenen mitinge katıldı. MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün yanı sıra buluşmada MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, MHP Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin, AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 11:14
SBB Başkan Adayı Yusuf Alemdar projelerini anlattı ve ekledi: “Sakarya hizmetin en güzeline layıktır”

Sorunları Cumhur İttifakı’nın gücüyle çözdük

Kazımpaşa’ya, doğup büyüdüğü mahalleye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Maşallah çok güzelsiniz. Bizler adayımız belli olduktan sonra sabah 7’de başlayıp gece 2’ye kadar sahalardayız. Bu davaya 23 yılını vermiş çok değerli büyüklerimiz Osman Çelik ve Yusuf Alemdar’ın izinde gidiyoruz. Bizler her zaman sizin yanınızda olduk, sorunları Cumhur İttifakı’nın gücüyle çözdük. Bizi mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Sizlerin güçlü desteği ile yeniden Cumhur İttifakı’nı zafere götüreceğiz” dedi. MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ise Cumhur İttifakı’nın yanında oldukları için Kazımpaşalı’lara teşekkür etti.

 

Uluslararası Kamp alanı Kazımpaşa’ya

Coşku ve heyecanları için Kazımpaşa sakinlerine teşekkür eden Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Sizlerden Allah razı olsun. Gece gündüz demeden sahadayız. Çalmadık kapı, sıkmadık el girmedik gönül bırakmıyoruz. İnşallah seçimi kazanıp Yusuf başkanımdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Kazımpaşa’yı yeni projelerimizle şahlandıracağız. 34 projemizden en önemlisi olan Uluslararası Kamp alanını Kazımpaşa’da yapmak istiyoruz. Kazımpaşa’da fiber internetle ilgili sıkıntı vardı. İl müdürüyle görüştük. Fiber altyapı yatırım onayı alındı. Kazımpaşamıza hayırlı olsun. Bu kardeşiniz sizden biri. İnşallah sizler sandıkları patlatacak ve Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vereceksiniz, sizlere yürekten inanıyorum” dedi.

 

Ülkücü hareketin kararı Cumhur İttifakk’dır

Cumhur İttifakı olarak seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Şimdi zaman merkezi hükümetle yerel idarenin tam uyumla çalışmasını sağlamak. 31 Mart’ta inşallah sizlerin desteği ile Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştıracağız. Yıllardan beri çamur siyasetiyle Türkiye’yi oyalayanlar sponsorlu reklamlarla hayal satıyorlar. Kazımpaşalı kardeşlerimiz bunlara kanmaz. Milliyetçi, ülkücü hareketin kararı Cumhur İttifakı’dır, Serdivan’da adayı Osman Çelik, Büyükşehir’de adayı Yusuf Alemdar’dır. Bu nettir” dedi.

 

Kazımpaşa gerçek belediyeciliği çok iyi bilir

Sakarya sevgisiyle, bu şehre duyduğu hizmet aşkıyla ilk günden bu yana sadece milleti düşünen bir anlayışla hareket ettiğini ifade eden Başkan Adayı Yusuf Alemdar, makamların gelip geçici

olduğunu, ne görev verilirse layıkıyla yerine getirmek için çok çalıştıklarını söyledi. Alemdar, “Bu kardeşiniz 15 yıl sonra şimdi başka göreve aday. Kazımpaşa gerçek belediyeciliği çok iyi bilir. Hamdolsun mahallemizin ihtiyaçlarına cevap üretecek çalışmaları gerçekleştirdik. Bundan sonra birlik içerisinde uyumla çalışarak verdiğimiz sözlerin tamamını sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

 

 

 

 

Milletimiz hizmetlerin en güzeline layıktır

Alemdar, şehrin tamamına hizmet ulaştırmalarının yanı sıra yeni yaşam alanları, ulaşım projeleri, kültürel mekanları, sosyal çalışmalar gibi toplumun her bireyi için yatırım ve eserler ortaya koyacaklarını belirtti. Yazlık Kavşağı’nda dev ulaşım projesini hızla yatırım programına alacaklarını ifade eden Alemdar, “Gençlerimiz için Bilim ve Kültür merkezi projelerimiz var. Çiftçilere yakıt ve tohum desteğinde bulunacağız. Ulaşımda yeni filoları hızla bünyemize dahil edecek, Yazlık Kavşağı’nda da yeni projemizle trafiği sorun olmaktan çıkaracağız. Yeni yaşam alanlarıyla hemşerilerimize en iyi şekilde hizmetler sunacağız. Şehrimiz, hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıktır” diye konuştu.

 

Milletimiz irfan ve feraset sahibidir

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, yıldızları vaat edenlere milletin en güzel cevabı 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiğini ifade ederek, “Mayıs seçimlerinde milletimiz nasıl Cumhur İttifakı yapar dediyse 31 Mart’ta da aynı cevabı verecektir. Tam bağımsızlık anlamında verdiğimiz mücadeleyi dönemsel bazlı sorunlara aldanıp bozarsak yarı yolda kalırız. Türk milleti irfan, feraset sahibidir. İşi ehline vermeyi bilir. 31 Mart akşamı sadece Sakarya’da değil, tüm Türkiye’de Cumhur İttifakı belediyeciliğinin zafer akşamı olacak. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR