Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:16

SEAMLESSTANCE YENİ KOLEKSİYONU SOUL SPACE’İ ÜNLÜ OYUNCU NİLAY DENİZ İLE TANITTI !!!

Seamlesstance yeni koleksiyonu, hayata her zaman hazır olan kadınların seçimi “Soul Space”in tanıtım çekimlerini ünlü oyuncu Nilay Deniz ile yaptı. Nilay Deniz, doğallığı, rahatlığı, özğürlüğü ile Soul Space koleksiyonu ruhunu tanımlıyor. Tüm günü, bir Seamlesstancer olan Nilay Deniz ile geçiren Seamlesstance, Akyaka’da eğlenceli ve özel bir çekim gerçekleştirdi. Günün mottosu: “Soul Space ile tamamlandıysan hayatın akışında hissedersin” idi

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 19-10-2023 11:42   Güncelleme : 19-10-2023 12:23
SEAMLESSTANCE YENİ KOLEKSİYONU SOUL SPACE’İ  ÜNLÜ OYUNCU NİLAY DENİZ İLE TANITTI !!!

Nilay Deniz, gün boyunca hareketlerine eşlik eden Soul Space koleksiyonu ile ruhunda farkındalıkla alan açarak tüm aktivitelerinin tadını çıkardı. Hem canlı hem soft renkleri içeren koleksiyon renklerin enerjisi ile bütünleşen bir denge sundu. Soul Space’in özgür ruhu ve tarzı rehber oldu.

“İcatlar, ihtiyaçtan doğar ilkesinden” etkilenerek yola çıkan Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor. Adını özel bir dokuya sahip olan ve tekstilde sıfır atık sağlayan sürdürülebilirlik için çok önemli olan ‘’Seamless’’ adı verilen dikişsiz örgü tekniğinden alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor. Spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance; zarif, göz alıcı, sportif, dingin ve ikinci ten hissi veren ürünleriyle kadınların özgürlüğüne özgürlük katarak sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor.

 

Seamlesstance, ürünlerini antibakteriyel özelliği taşıyan iplikler ile üretiyor ve sağlıklı giyim imkanı sağlıyor. Ekstra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır & eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor. Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz!

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR