Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 05:55

Başkan Adayları Aydoğan Aslan ile Azize Ceroğlu 14 Mart Tıp Bayramında SASÇED Yönetimine Nezaket Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Aslan ile Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Ceroğlu 14 Mayıs Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Kısa Adı SASÇED olan Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Mahmure Çolak ve Yönetimini Ziyaret Ettiler.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:04   Güncelleme : 14-03-2024 15:04
Başkan Adayları Aydoğan Aslan ile  Azize Ceroğlu 14 Mart Tıp Bayramında SASÇED Yönetimine Nezaket Ziyareti

CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan; 

"Canlarımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden çalışan, şifa dağıtan kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun! En zor zamanlarımızda yanımızda olan doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık teknisyenlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Ceroğlu,

"Saygın ve onurlu doktorluk mesleğini büyük özveriyle gece gündüz demeden yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık emekçilerimizin Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Her birine minnettarız." ifadelerini kullandı.

SASÇED Başkanı Mahmure Çolak, 14 Mart Tıp Bayramında Nezaket Ziyaretine gelen Cumhuruyet HAlk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan , Cumhuriyet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Ceroğlu'na ayrı ayrı Teşekkür etti.

 

Başkan Mahmure Çolak Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum dedi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR