Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 21:34

Semra TEKİN, Magazin Muhabiri Ödülü ile Mesleki kariyerini taçlandırdı.

Fiziği, Duruşu ve çalışkanlığını ile geceye damgasını vuran ve MARA BİLİR "İSTİRİDYE " ÖDÜL TASARIMIYLA ÖDÜL TÖRENİNDE Fısıltı Haberleri İstanbul Magazin F.Muhabirliği yapan, gecede her zamanki gibi dikkatleri üzerine toplayan güzeller güzeli Semra TEKİN'de ödüle layık görüldü..

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 10-05-2023 12:29   Güncelleme : 10-05-2023 12:50
Semra TEKİN, Magazin Muhabiri Ödülü ile Mesleki kariyerini taçlandırdı.

Mara Medya Group İstiridye Kariyer Ödülleri Tanıtım Lansman gecesi büyük ilgi gördü. Mara Bilir ile Fatih Koçak'ın düzenlemiş olduğu kuğu gölü istanbul davette gerçekleşen gecede ev sahipliğini üstlendiği Mara Bilir "İSTİRİDYE" ödül tasarımıyla törende adından söz ettirdi.

Sunum Gökay Kalaycıoğlu ve Özge Ulusoy ile Ödüller  muhteşem gecede  sahiplerini buldu. Gecede ödül alan  ünlü isimler Yapmış olduğu haberlerle Magazin gündeminde adından söz ettiren Magazinkolik 'in imtiyaz sahibi Gazeteci Nurcan Sabur Magazin Onur Ödülü aldı.

"BONNE VIE"ile
"BEST LİFE" DERGİLERİN imtiyaz sahibi Yılın En iyi Cemiyet ve Yaşam Dergisi "BONNE VIE" Ödülü Gazeteci Hakan Solaker aldı.Yılın En iyi Kadın Magazin Editörü Ödülü Fisiltihaberleri, kelebekmagazin, magazinkeyfi, Burhanakdag magazin, Çekiç Medya,Magazin Haberin Muhabiri Semra Tekin ödülü ile mesleki kariyerini taçlandırdı.ATV Haber'in tanınan ismi Yavuz Oymak, Yılın En Başarılı Muhabir ödülünü aldı.Tvıoo ' Haber Spikeri Gökhan Taşkın, Yılın En iyi Erkek Haber Spiker ödülünü aldı.TV 360 ın tanınılan siması ödül törenlerininde sunuculuğunu yapan Yılın En  iyi Haftasonu Programı Gökan Kalaycıoğlu ile 360 ödüle layık  görülmüştür.


 Yılın En iyi Haftasonu programı Gökay Kalaycıoğlu ile 360 mesleki kariyer  öğrencisi olan Büşra Günay Kara, ödül alan isimler arasındaydı. Ekranların  tanınan ismi Begüm Çamlı,Yılın En iyi Haber programı sunucusu ödülüne layık görüldü. Yılın En Başarılı İnternet Haber sitesi ödülünü Av.Bedia Teymur aldı.. Ekranların sevilen ismi Fulya Öztürk, Yılın TV habercisi ödülüne layık görülen isim oldu.. Magazin dünyasında yapmış olduğu başarılı projeleriyle basında sıkça adından bahsettiren Uluslararası Onaylı Bast of Year Awards  Yılın En iyi Organizatör ve Reklamcı Ödülü Ata Çağlayan'a verildi. Ünlü ödül törenlerinde yapmış olduğu kırmızı halıdaki çekimleri ile tanılan Yılın Meslek Onur Ödülü'ne Tan Madya'nın Sahibi Ertan Taşkıran'a layık görüldü.  

Ekranların bir diğer tanınan ismi olan Yılın En iyi Gezi Programı Bahar Gelirle Bahar Kapıda,Bahar Gelir gecede ödül aldı. Beyaz TV'nin tanılan maç Spikeri Yılın En iyi Spor Programı Beyaz Futbol Ödülü'nü Ertem Şener aldı. Ekranların  bilinen ismi Yılın En iyi Aktüel Programı ödülünü "Ne Var Ne Yok" Türker Akıncı aldı. Başarılı projelerle adından söz ettiren,Yılın En iyi Organizasyon Şirketi Derby İstanbul Ödülünü alan isim Birsen Yıldız,Yılın En iyi Yapım Şirketi NG Medya ödülünü aldı. Yılın En Başarılı Tarım Dergisi Tarımca Gülay Şentürk, aldı. Yılın En Başarılı Yönetmeni Ödülünü Burak Akan, aldı. Ekranların uluçınarı güzelliği  ile farkını ortaya koyan ünlü oyuncusu, Yaşam Boyu Sanat Ödülü alan isim Ayşen İnci oldu.Yaprak dökümü dizisin'in  usta duayeni Yaşam Boyu Onur Ödülü alan Halit Ergün,Yılın En iyi Kadın Oyuncusu Ödülüne layık  görülen isim İlkin Tüfekçi, oldu. Ekranların  diğer tanınan ismi Yılın En Başarılı Erkek Komedi Oyuncusu Ödülünü alan isim Doğu Demirkol, Oyunculuk ve sanat hayatında adından söz ettiren Yılın En iyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu  ödülüne layık görülen  Müge Su Şahin, Sanat camiasının tanılan  ünlü ismi Yılın En Başarılı Erkek Tiyatro Oyuncusu Burçin Bildik, ödül alan isimler arasındaydı. 91.8 İstanbul'un sesi radyo yayıncısı Yılın En iyi Radyo Sunucusu Deli Murat Show adıyla bilinen Murat Altunhan ödül alan isimler arasındaydı. İstanbul'un sesi radyo yayıncısı geceye sesiyle huzur veren adam 
Sedat Çelik,ile gecede onur konuğu olan bir diğer isim radyo programcısı  Romantikdelikanli Kaan diye tanınan Tarık Kaan, Çetinkaya, radyocu meslektaşlarını bu gecede yalnız bırakmadılar.Sosyal  medyan'ın sevilen ismi Yılın En iyi İnfluenceri Eylül Öztürk Özkan, ödül alan isimlerdendi.Geceye  dans şovlarınla damgasını vuran En Başarılı Dans Akademisi Pilatin Show ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Güzeller güzeli pop sanatçısı şarkıları ile  sevilen 2021 yılında meslektaşı olan pop sanatçısı 
Yılmaz Taner ile hayatını birleştiren aynı ödül gecesinde eşiyle birlikte ödül alan Yılın En iyi Kadın pop Şarkıcısı  Gökçe Kırgız Taner, Yılın En iyi Çıkış Yapan Erkek pop Şarkıcısı "Kusura Bakma" eseriyle ödül alan ünlü isim Yılmaz Taner, Çıkarttığı şarkı ile kısa bir sürede çocukların hayranlığını kazanan Yılın En iyi Çıkış Yapan Kadın pop Şarkıcısı iddialı!! kıyafetleriyle de adından sıkça söz ettiren gecede güzelliği ile göz dolduran Pamuk Pars, ödül alan isimlerden.Yılın En iyi Erkek pop Müzik Şarkıcısı Eflatun,ödül alan isimler arasındaydı.Adını sıkça basında  duyduğumuz pop şarkıcı Yılın pop Müzik Onur Ödülü alan ismi Sanatçı Yeliz, Ünlü davet gecelerinde çektiği fotoğraflarla tanılan Yılın En iyi Afet Fotoğrafçısı Görkem Emgen, ödülünü aldı Yılın En iyi astroloğu ödülüne Nuray Sayarı, layık görüldü. Yılın En Başarılı İş Kadın  Queensland Beauty Palace, Nagihan Karadere , ödül alan isimler arasında. En Başarılı Kadın Giyim Markası Ömür inn, ödül alan isim. Yılın En Kaliteli Premium Güzellik Markası Zuhal Adıgüzel  ödülünü aldı. Adından magazin' de sıkça söz ettiren Yılın En Başarılı Kadın Sporcusu Sahra lşık,ödül alan  isimler arasındaydı. Yaptığı tasarımlarla dikkatleri üstüne çeken Yılın Uluslararası Moda Tasarımcısı Cafer Andiç  gecede  ödülünü aldı. Yılın En iyi Microblading Uzmanı Fatih Arslan,ödül alan isimlerdendi. Yılın En iyi Seyahat Acentası İrfan Transfer İlhan Arık, ödül alan isim. Kurtlar vadisi Pusu'nun tanılan ünlü oyuncusu Mehmet Aras, Mara Bilir, ile Fatih Koçak' ın onur konuğu olarak geceye katıldı çok yakında yeni projeleri ile ekranlar'da tekrar olacağının müjdesini sevenlerine  verdi.Yön Haber Muhabiri Hazım Özenir, kız arkadaşı ile Onur konuğu olarak katıldığı gecede yine mesleğin'in farkını ortaya koydu. Davet salonunda ünlülerin çekmiş olduğu fotoğrafları ve yaptığı röportajlarıyla keyifli bir akşam yaşattı.


Cevat Çiftçibaşı,Fotoğraf çekmek bir sanattır diyen ve çektiği fotoğraf kareleri birçok haberde yer alan yıların usta fotoğraf sanatçısı gece de çektiği fotoğraflarla bir kez daha mesleğinin başarısını ortaya koydu.Mesleki kariyerinin başında olan Albayrak Ajansı sahibi  Rıdvan Albayrak'ta geceye Onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Ünlülerin akınına uğrayan Muhteşem ödül gecesi ileriki günlerde konuşulmaya devam edecek..Mara Medya Group İstiridye Kariyer ödülleri farkını ortaya koydu..Biz de magazin ailesi olarak bu gece de yerimizi aldık Mara Bilir, ile Fatih Koçak, yaşattığını bu güzel geceden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz..

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR