Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 12:30

ŞENAY LAMBAOĞLU BİNLERCE HAYRANI İLE BULUŞTU!

Son yayınladığı Bilirim, Çiçekli Perdeler ve Sis adlı şarkılarıyla müzikseverlere farklı müzikal yönlerine dair zengin ipuçları veren başarılı sanatçı Şenay Lambaoğlu, konserlerine ara vermeden devam ediyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 28-09-2022 11:38
ŞENAY LAMBAOĞLU BİNLERCE HAYRANI İLE BULUŞTU!

Urla Caz Festivali ile başlayan konser maratonuna sırasıyla Antalya Konyaaltı Jazz Günleri ve Bandırma Kitap Günleri ile devam eden Şenay Lambaoğlu, binlerce kişiye unutulmaz geceler yaşattı. 

Özgün sesiyle dinleyenlerini türler arasında derin bir yolculuğa çıkartan Şenay Lambaoğlu, seslendirdiği şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenleri adeta büyüledi.

Pop ve caz temasına özel bir repertuvarla dinleyenlere renkli bir performans sunan Şenay Lambaoğlu, konserleri boyunca sevenlerinden büyük alkış aldı. Sanatçıya Çağlayan Yıldız, Turgut Alp Bekoğlu, Batuhan Şallıel, Bulut Gülen, Uraz Kıvaner ve Kaan Bıyıkoğlu gibi değerli müzisyenler eşlik etti.

Diskografik üretkenliğinin yanı sıra sahne hayatındaki başarısıyla da dikkatleri üzerine çeken Lambaoğlu, sırasıyla 1 Ekim Likya Bağbozumu, 2 Ekim Lov Faralya ve 28 Ekim’de Cemal Reşit Rey’de Nail Yavuzoğlu yönetimindeki CRR Big Band ile düzenlenecek olan ‘Buluşma’ organizasyonlarıyla sevenleriyle bir araya gelecek.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR