Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 20:33
1 Advert

SENEM YILDIRIM CHP 28.Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı

Sakarya Serdivan 2018-2022 Yıllarında CHP Kadın Kolları Eski Başkanı yapan Senem Yıldırım Milletvekilliği Aday Adaylığı için CHP Genel Merkezi'nde başvuruda bulundu. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi partilerdeki hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, Milletvekili aday adayları da birer birer ortaya çıkmaya başladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2023 16:16   Güncelleme : 27-03-2023 16:22
SENEM YILDIRIM CHP 28.Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı

Aday Adayı Şenem Yıldırım'ın Açıklamaları, 

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde ülkemize ve Sakarya’ya layık olduğu şekilde hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekilliği aday adaylığımı ilan ediyorum. 
 Ülkemizin AK Parti iktidarı yönetimindeki son 20 yılı aşkın geçmişine göz attığımızda akıllarımızda toplumca bizleri sevindiren, mutlu eden, geleceğe umutla bakmamıza sebep olabilecek hiçbir şeyin olmadığı şüphe götürmez bir gerçektir. Ülkemiz son yirmi yılda Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gelmesini beklediğimiz noktaya ulaşmak bir yana, AK Parti yönetimi tarafından; ekonomi, eğitim, sağlık sistemi, tarım ve hayvancılık, adalet, kişisel özgürlükler gibi ana konular başta olmak üzere pek çok alanda yönetimi devraldığı noktadan çok daha geriye götürülmüştür.  AK Parti iktidarı süresince aklımızda kalanlar ise; rüşvet, yolsuzluk, işsizlik, geçim sıkıntısı, kumpaslar, yandaşlar, liyakatsizlik, adaletsizlik, adam kayırma, darbe girişimi, cemaatler ve cemaatlerin kucağına teslim edilmeye çalışılan gençlerimiz, yurdun çeşitli şehirlerinde patlayan bombalar, yanlış ve tutarsız dış politikalar nedeniyle verilen şehitler, mülteci sorunu, özgürlüklerin kısıtlanması, artan kadın cinayetleri, cinayet gibi iş kazaları, ekonomik kriz, temel hak ve özgürlüklerde kısıtlamalar olmuştur. Tüm bunları eleştirenler ise en üst perdeden azarlanmış, hakarete uğramış hatta tekmelenerek Silivri'nin soğuğu ile tehdit edilmiştir
Yakın zamanda yaşadığımız depremler neticesinde yöneticilerin liyakatsizliği ve yetersiz oldukları gün yüzüne çıkmış, kontrolsüzlük, plansızlık, hazırlıksızlık gibi unsurlar nedeniyle vatandaş sahipsiz kalarak kaderiyle baş başa bırakılmış; depremzede vatandaşların imdadına yine ekonomik zorluklarla baş etmeye çalışan halk koşmuştur. Ne var ki ne Silivri'nin ne de başka bir coğrafi yerin soğuğu, yöneticilerin yetersizlikleri yüzünden devletin gücünü doğru şekilde kullanamamaları sonucu kardeşinin, anne-babasının cansız bedeni üzerinde günlerce kurtarılmayı bekleyen bir çocuğun hissettiği soğuktan daha soğuk olamaz.  
Nihayetinde son yaşadığımız felaketler; gücü ve kudretinden şüphe etmediğimiz Devletimizin sahip olduğu bu güç ve kudretinin ve ülke kaynaklarının yıllardır yanlış eller tarafından idare edildiğini açıkça ortaya koymuştur.
 Bu yanlış ve kifayetsiz kadrolar ellerindeki büyük gücü sadece kendilerinin ve etraflarındaki belli bir çevrenin şahsi menfaatleri için kullanmışlar, bu arada halkımız maalesef fakirliğe mahkûm edilmiştir. Devletin, ülke kaynaklarını olması gerektiği gibi halka adil ve eşit dağıtarak halkın nefes almasını sağlayacak kifayetli idarecilere acilen ihtiyacı bulunmaktadır


HEMŞEHRİLERİMİN 7/24 ULAŞABİLECEKLERİ BİR VEKİL OLMA ARZUSU VE AZMİ İÇERİSİNDEYİM Halkımızın şu an içerisinde bulunduğu bu kötü gidişattan bir an önce kurtarılarak çocuklarımızın gelecekte özgür, mutlu, gelecek kaygısı olmadan yaşayacağı, her daim adaletin egemen olacağı bilime dayalı eğitim almış olarak refah içerisinde yaşayabileceği aydınlık bir Türkiye ortamının inşa edilebilmesi için 14 Mayıs 2023 tarihinde Millet ittifakı tarafından devralınacak olan yönetim kadrosunda görev almak şahsım adına gurur vesilesi olacaktır.  Bu bağlamda; ülkem, Sakarya ve Sakaryalıların; başta meclis kürsüsünde olmak üzere tüm sorunlarını dile getirerek çözüm yollan bulmak, ilgilenilmedik tek bir köy dahi bırakmadan işçisinden memuruna, çiftçisinden sanayicisine, işsizinden esnafına, kısacası tüm hemşerilerimin 7/24 ulaşabilecekleri ve dertlerine derman olabilecek aktif bir vekilleri olma arzusu ve azmi içerisindeyim.  
13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedef ile halkımızı hak ettiği mutlu ve refah düzeyi yüksek yaşam seviyesine ulaştırmak için tüm gayretimle çalışacağım.  Biliyorum ki; zorla ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş de olsa, hatta bütün bu koşullardan daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde de bulunsa; Millet, fakirlik içinde harap ve hitap düşmüş de olsa vazifemiz, Türk istiklal ve cumhuriyetini korumak ve kurtarmak olacaktır. 
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyor,
Sakarya’da şiddet gören mevsimlik işçiler adına, sapanca kolları ayakları kesilen yavru köpek adına, havai fişek fabrikasında hayatını kaybeden emekçiler adına, sözde şeyh tarafından tacize uğrayan evladımız adına , baskıya şiddete uğrayan yaşama hakkı ellerinden alınan kadınlarımız adına desteklerinizi bekliyorum.
SENEM YILDIRIM
SAKARYA CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR