Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:14

Serdivan Yusuf Alemdar “Sakarya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, 31 Mart Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı, Muhtarlar Derneği ve MHP Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden, vefa buluşmasına katılan Alemdar, “Bizler 20 yılı aşkın süredir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin hizmet anlayışını ilk günkü coşku ve heyecanla sürdürüyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinden de zaferle ayrılarak, Sakarya’mızı geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, adaylığının açıklanmasının ardından ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Alemdar’ı burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman’ın hazır bulunduğu ziyarette oldukça duygusal anlar yaşayan Alemdar, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizler yıllarca omuz omuza Serdivan için çok önemli çalışmalara imza attık. Siz dava arkadaşlarımın üzerimde emeği ve hakkı büyük, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 14:25
Serdivan Yusuf Alemdar “Sakarya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti’nin hizmet anlayışını ilk günkü coşku ve heyecanla sürdürüyoruz

Başkan Adayı Alemdar, teşkilat ziyaretinin ardından AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği vefa buluşmasına katıldı. Konuşmasında AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu ifade eden Alemdar, “Bizler sevgiyi, muhabbeti ve kardeşliği sizlerden gördük. Bu kardeşlik duygusu içerisinde Serdivan’ımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan elimizden gelen gayreti gösterdik. 20 yılı aşkın süredir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin hizmet anlayışını ilk günkü coşku ve heyecanla sürdürüyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinden de zaferle ayrılarak, Sakarya’mızı geleceğe hazırlama yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki AK Parti hareketi bir vefa hareketidir. İnşallah bizler bu şehre olan vefamızı 31 Mart seçimlerinin ardından tüm gayretimizle göstereceğiz. Bu vesile ile başta önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ağabeyim olmak üzere bu dava için emek sarf eden siz dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtarlarımızla istişare kültürümüzü güçlendireceğiz

Başkan adayı Alemdar, ilçe teşkilatının ardından Serdivan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Fikret Can ve mahalle muhtarlarının katıldığı ziyarette konuşan Alemdar, “Serdivan’da görev yaptığımız süre boyunca her zaman muhtarlarımızla birlikte hareket ettik ve önümüzdeki süreçte de bu istişare kültürümüzü güçlendirerek sürdüreceğiz. Muhtarlarımız bizler için çok kıymetli, burada görev yaptığım süre boyunca desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR