Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:10

Serdivan’da Bilinçli Aile Seminerleri Devam Ediyor

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, Yeni dönemin başlamasıyla birlikte atölyelere katılan öğrencilerin velileri için Veli/Aile Seminerleri düzenliyor. Serdivan Çocuk Akademisi’nin her hafta yenilenen içerikleri ile çocuklar atölye çalışmalarında hem eğlenip hem de öğrenirken onları sabırla bekleyen veliler için de verimli bir zaman aralığı oluşturmayı amaçlıyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-10-2023 11:23
Serdivan’da Bilinçli Aile Seminerleri Devam Ediyor

Uzman Psikolog Koordinatörlüğünde

Alanında uzman Psikolojik Danışman tarafından verilen ve dönem boyunca devam edecek olan "Çocuğunuza Kulak Verin" seminerlerinde 25 Ekim Çarşamba günü “Aile İçi İletişimde Beden Dili ” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Velilerin büyük ilgiyle beklediği programda; iletişimde dinlemek ve konuşmak kadar beden dilini kullanıyor olmanın da önemi vurgulandı. Çocukları dinlerken yargılamaktan, etiketlemekten ve onların duygularını küçümsemekten uzak durulması gerektiği ifade edildi. Özellikle ebeveynlerin çocuklarıyla iletişim kurarken beden duruşuna, göz temasına, jest ve mimiklerine dikkat etmeleri gerektiğinin üzerinde duruldu.

Katılım Ücretsiz

Çocukların duygularının farkına varabilme, onları ifade edebilme ve yönetebilme becerilerinin geliştirilmesine yönelik anne-babalara tavsiye ve paylaşımlarda bulunulacağı dile getirilirken, programın ücretsiz olduğu ve önümüzdeki haftalarda yeni içeriklerle devam edeceği ve bu semineri kaçıranlar ve yeniden katılmak isteyenler için 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.15te Serdivan Belediyesi Fikir ve Sanat Akademisi'nde tekrarının olacağı belirtildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR