Fısıltı HABERLERİ
HV
01 MAYIS Çarşamba 21:49

Serdivan’da Hayat Boyu Öğrenme Protokolü İmzalandı

Serdivan Belediyesi ile Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Hayat boyu öğrenme” alanlarında meslek edindirme ve hobi kursları düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-10-2023 09:55   Güncelleme : 07-10-2023 09:57
Serdivan’da Hayat Boyu Öğrenme Protokolü İmzalandı

Serdivan Belediyesi’nde yapılan imza törenine, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İlgili Şube Müdürü Koray Keskin, Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Kantere, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim İkiz katıldı.

Söz konusu iş birliği protokolü kapsamında Serdivan Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğince ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik meslek edindirme ve hobi kursları açılacak.

Alemdar, imzalanan protokol kapsamında Serdivan'da yaşayan vatandaşların hem meslek öğrenmelerini sağlamak hem de ev ekonomilerine katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

 

İmza töreninde, Başkanı Alemdar ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Dere, “Hayat boyu öğrenme” alanlarında meslek edindirme ve hobi kursları düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolünü imzalayarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR