Fısıltı HABERLERİ
HV
06 MAYIS Pazartesi 10:31

Sevgi Zinciri İnsani Yardım Derneğinden Sevgi Seli

Bir grup iş insanı olarak kendi imkanlarımızla yürüttüğümüz yardım çalışmalarımızı, organizasyonumuzu çok daha geniş bir sahaya yayabilmek ve mümkün olduğunca fazla insana ulaşabilmek adına bir dernek çatısı altında devam etme fikri ile beraber dernek merkezimizin hazırlığı ve kuruluş işlemleri gibi detayları hızlıca çözümleyerek hayalini kurduğumuz, sağlam temeller üzerine kurulu, sadece insani yardım odaklı ve şeffaf bir temele sahip, ihtiyaç sahiplerinin yüzünde mutluluğa sebep olabilecek bir yapıya kavuşmanın mutluluğu bizler için tüm mutlulukların üzerinde.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 11-11-2022 15:53
Sevgi Zinciri İnsani Yardım Derneğinden Sevgi Seli

Kurucularımız, üyelerimiz, yönetim kurulumuz ve katkı sunan tüm diğer gönüllülerimizin de  bu süreçte ki eşsiz katkılarının Sevgi Zinciri İnsani Yardım Derneği’nin kurulmasında çok büyük payı var. Buradan her birine teşekkürlerimi iletiyoruz. Bir teşekkürü de Sakarya Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına sunmak istiyoruz. Bizlere kuruluş sürecinde yapıcı bir şekilde ciddi destek sundular.

Sakarya ve Türkiye’de bağışçılarımızın destekleri ile ihtiyaç sahibi her kim varsa tüm gücümüzle yanlarında olmak için bitmek bilmeyen bir mücadele içinde ter dökeceğiz. Hazırlığını yaptığımız projeler ile yakın zamanda geniş kitlelere ulaşmak ve bunu ihtiyaç sahiplerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında hizmete dönüştürmek istiyoruz.

Hayalini kurduğumuz noktaya ulaşmak, güzel ülkemize ve milletimize borcumuzdur.  Şehrimizden başlayan bu harekette insanımızın bizleri yalnız bırakmayacağından eminiz.  Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

                           Sevgi Zinciri İnsani Yardım Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Onur TOKUR

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR