Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:34

Sevilerek dinlenen birçok şarkı ve marşlarının bestekârı Sanatçı Akif Yener, Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü’yü makamında ziyaret etti.

Onun adı efsane Sakarya, Ne aşk ne hayat, Sakaryaspor 50. yıl marşı (Bu kalp seninle Sakaryaspor) şarkı ve marşlarının bestekârı, parapiskolojist, yaşam koçu ve ses sanatçısı Akif yener, Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü’yü ziyaret etti. Oldukça verimli olan sohbette şarkıcı Yener, müzik camiası ve sanatsal çalışmaları hakkında uzunca paylaşımlarda bulunduktan sonra sözlerine şöyle devam etti; “Bir sanatçı olarak aynı zamanda dünyada ,ülkemde ,etrafımda olup bitenleri ve halkın nabzını en iyi biçimde tutmaya çalışıyorum . Bu bağlamda korona sebebiyle hastanede yattığım dönemde de sağlık sektörü, işleyişi ve sistemini daha yakından inceleme durumum oldu. Şehrimizde sağlık alanında büyük başarılara imza atan, gerek sağlık sektörü gerekse sosyal sorumluluk alanlarında hassas ve nezaket çerçevesinde özverili çalışmalarından dolayı Sakarya il Sağlık Müdürü Sayın Aziz Öğütlü’ye daha önce yazılı dilekçe ile teşekkür yazımı, şimdiyse huzurlarınızda yüz yüzeyken bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-01-2024 11:51
Sevilerek dinlenen birçok şarkı ve marşlarının bestekârı Sanatçı Akif Yener, Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü’yü makamında ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Öğütlü’den teşekkür

 

Sakarya il Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü sanatçı Akif Yener’e anlamlı sözlerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek “Tarihte Sakarya ve Sakaryaspor için ilk yazılan marşların söz ve bestecisi olan sanatçımıza kültür ve sanatsal tüm faaliyetlerinde başarılar dilerim “ diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret sonrasında sanatçı Sanatçı Yener, Aziz Öğütlü’ye beş şarkısından oluşan maxi single albümünü imzalayarak hediye etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR